Veliki dečak

Princ Džordž krenuo u vrtić: Ovako mu je bilo prvog dana! (FOTO)

Sa plavim rančićem na leđima, ispred vrtića koji se nalazi nedaleko od imanja u Norfolku na kojem žive Kejt i Vilijam sa decom, budući britanski kralj je oduševljeno gledao sve oko sebe
Celebrities
18:30h Autor:
Princ Džordž krenuo u vrtić: Ovako mu je bilo prvog dana! (FOTO)
Foto: Instagram / Kensingtonroyal

Ponosni roditelji princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su dve fotografije princa Džordža koji je krenuo u vrtić. Time je počelo formalno obrazovanje malenog Džordža, koji će se školovati po Montesori programu.

Najveća briga princa Vilijama: U jednom trenutku shvatite koliko je život dragocen!

Tom prilikom, Kejt je lično fotografisala svog miljenika i sa ostatkom sveta podelila ovaj veliki događaj za mladu porodicu.

Na njima budući britanski kralj stoji sa plavim rančićem na leđima ispred vrtića, koji se nalazi nedaleko od imanja u Norfolku na kojem žive Kejt i Vilijam sa decom.

Omiljena kraljičina snaja: Kako je Sofi, grofica od Veseksa, zamenila Kejt Midlton! (FOTO)

Dvogodišnjem Džordžu se očigledno dopala promena u njegovom životu, jer je sa ogromnim interesovanjem posmatrao mural koji se nalazi na zidu zgrade. Njegov polazak u školu bio je potpuno drugačiji od očevog, jer su, za razliku od Džordža, sve oči britanskih medija davne 1985. godine bile uprte u Vilijama.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Montesori program podrazumeva da u svaki pojedinac poseduje potencijal koji treba razvijati, pogotovo u uzrastu od 2. do 6. godine života, jer tada deca imaju najveći kapacitet za učenje.

Princ Džordž sa 7, 20 i 40 godina: Ovako će da izgleda budući britanski kralj! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs