Očinstvo ga potpuno promenilo

Najveća briga princa Vilijama: U jednom trenutku shvatite koliko je život dragocen!

Mnogo sam emotivniji nego pre. Do sada ništa nije moglo previše da me povredi, niti sam previše brinuo o nekim stvarima, otkrio je britanski prestolonaslednik u najnovijem intervjuu
Vip priča
12:22h Autor:
Najveća briga princa Vilijama: U jednom trenutku shvatite koliko je život dragocen!
Foto: AP / Kirsty Wigglesworth

Britanski princ Vilijam je gostujući u jednoj emisiji izjavio kako ga je očinstvo učinilo emotivnijim nego što je bio do sad i da mu je pomoglo da shvati u kojoj je meri život dragocen.

Vilijam sada drugačije gleda na događaje u svetu, a "pomisao na to da neko ne može da bude u blizini dece dok odrastaju" na njega posebno utiče otkad su se rodili princ Džordž i princeza Šarlot, rekao je tridesettrogodišnji princ, drugi u liniji za nasleđivanje britanske krune.

Kejt i Vilijam uplašeni: Paparaci maltretiraju malenog Džordža!

"Sada i najmanje stvari mogu da me razvesele", rekao je u devedesetminutnom dokumentarnom filmu ITV-a posvećenom fondaciji njegovog oca princa Čarlsa "Prince's Trust".

Voditeljima Entoniju Mekpartlinu i Deklanu Doneliju, vojvoda od Kembridža je rekao:

"Mnogo sam emotivniji nego pre. Do sada ništa nije moglo previše da me povredi, niti sam previše brinuo o nekim stvarima. A sada i najmanje stvari koje se događaju u svetu utiču na mene, na negativan ili na pozitivan način, mislim, otkad sam postao otac. U jednom trenutku shvatite u kojoj je meri život dragocen i to menja dosadašnja gledišta... kao pomisao na to da neko ne može da bude pored svoje dece dok odrastaju."

Krštenje princeze Šarlot: Nestašni Džordž ukrao svu pažnju! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs