Dirljivi snimak

Neodoljivi prinčevi Vilijam i Hari: Šarmeri od malih nogu! (VIDEO)

Uprkos titulama koje nose od rođenja, ovaj snimak pokazuje da su Hari i Vilijam ipak imali i "normalne" trenutke tokom ranog detinjstva
Celebrities
02:26h Autor:
Neodoljivi prinčevi Vilijam i Hari: Šarmeri od malih nogu! (VIDEO)

Princ Vilijam, prvo dete britanskog prestolonaslednika Čarlsa i pokojne princeze Dajane, rođen je 21. juna 1982. u bolnici Sent Meri u Londonu. Od prvog dana ostrvska, ali i svetska javnost pratila je u stopu mladog princa.

Foto: printscreen Youtube
Foto: printscreen Youtube

Kada je imao 7 godina, navodno je majci rekao da želi da bude policajac kada poraste, da bi mogao da je štiti i čuva. Na to mu je brat Hari odgovorio: "Ne možeš, moraš da budeš kralj."

Hari progovorio o majčinoj smrti: Tragična Dajanina pogibija zauvek ostavila trag! (FOTO)

Princ Hari je rođen u istoj bolnici 15. septembra 1984. godine. Dajana je želela da njeni dečaci imaju životna iskustva koja druga kraljevska deca nisu imala, tako da ih je vodila od Diznilenda i raznih restorana brze hrane do klinika za obolele od side i skladišta za beskućnike.

Uprkos titulama koje nose od rođenja, ove fotografije pokazuju da su Hari i Vilijam ipak imali i "normalne" trenutke tokom ranog detinjstva. Hari je, kao i danas, bio "divlje" i zabavnije dete, dok je Vilijam uvek bio zaštitnički nastrojen.

Nije samo to ostalo isto i sada, kada su braća odrasli ljudi. Još od malih nogu, prinčevi su sa roditeljima išli na zvanična putovanja, na koja i sada redovno idu. Pod njihovim patronatom su mnoge humanitarne organizacije koje je ranije vodila princeza Dajana.

Pokazuju ogromno interesovanje za siromašnu decu, siročad i ostale nesrećne mališane. A sve to im je usađeno još od malih nogu.

Beskrupulozni ljubavnik princeze Dajane: Prodaje njenu intimu!

Foto: printscreen Youtube
Foto: printscreen Youtube

Pogledajte ovaj dirljivi video, u kojem se vide prinčevi tokom najranijeg perioda života:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs