Iznenađenje

Nemci u šoku, krive Anu: Švajnštajger odlazi u penziju!

Poznati fudbaler doneo je odluku da više neće igrati za nacionalni tim svoje zemlje
Celebrities
23:22h Autor:
Nemci u šoku, krive Anu: Švajnštajger odlazi u penziju!
Foto: Fonet

Kapiten reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger saopštio je da više neće igrati za nacionalni tim svoje zemlje, piše Kurir.rs.

Švajnštajger je poslednjih 12 godina bio standardni član aktuelnog svetskog prvaka i polufinaliste na nedavnom Evropskom prvenstvu. Od 2008. godine je bio kapiten ekipe. Odigrao je 120 utakmica i postigao 24 pogotka.

Švajnštajger je posle karijere u minhenskom Bajernu prešao u Mančester junajted, ali se nije previše naigrao, pošto ga je povreda omela. na 18 utakmica postigao je jedan pogodak.

Britanski mediji su u četvrtak preneli informaciju da je novi trener "Crvenih đavola" Žoze Murinjo odlučio da precrta Švajnštajgera za novu sezonu, pa je pitanje da li će i gde nastaviti klupsku karijeru.

Pojedini nemački mediji ovu odluku Švajnštajgera su podržali, uz komentar da je doneo pravu odluku da svoje mesto prepusti nekom mlađem, i dodali da u ovom slučaju važi stara deviza "ko nema sreće u kartama, ima sreće u ljubavi", pošto se nedavno venčao sa srpskom teniserkom Anom Ivanović.

Ipak, ima i medija koji smatraju da je Švajnštajger mogao još da pruži nacionalnom timu, a za njegove loše igre u poslednje vreme, osim povrede, "krive" i Anu Ivanović, odnosno činjenicu da je fudbal potisnuo u drugi plan od kako je počeo da se zabavlja s njom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs