Obrukala se

Mislila da je prevarila sve, sad je ceo svet ismeva: Neviđen blam pevačice na Instagramu! (FOTO)

Sve bi bilo u redu, da Britni, iz ko zna kog razloga, i dalje ne misli da joj struk nije savršen
Celebrities
09:34h Autor:
Mislila da je prevarila sve, sad je ceo svet ismeva: Neviđen blam pevačice na Instagramu! (FOTO)
Foto: AP / Chris Pizzello

Pevačica Britni Spirs dugo je vodila bitku sa viškom kilograma i pokušajima da svoje telo dovede u top formu, kakvo je bilo na početku njene karijere.

I u tome je konačno uspela - smršala je, zategla se i, naravno, pohvalila na društvenim mrežama fotografijama u kupaćem kostimu.

Ponosna na svoje telo, Britni sve češće postavlja golišave fotografije na Instagram. Tako je bilo i juče, kada je pevačica poželela da sa fanovima podeli momente uživanja, odnosno sunčanja pored bazena.

I sve bi bilo u redu, da Britni, iz ko zna kog razloga i dalje ne misli da joj struk nije savršen, pa se poigrala sa fotošopom.

Ubedljivo najgore izdanje Britni Spirs: Haljina mala, sandale velike, dlakave noge! (FOTO)

Kada je objavila fotografiju, počeli su da pljušte lajkovi i komentari fanova da pevačica ima telo kao barbika, sve dok jedan po jedan nisu počeli da primećuju neobičan detalj - vodu iz bazena koja se vidi tamo gde fizički nikako ne može da se nađe!

Dobro se zagledajte - iznad njene zadnjice vidi se bazen, a iznad glave i ispod nogu, kao što je i normalno, kamena staza uz ivicu bazena.

Što komentara na pevačicin potez tiče, svi su složni u jednom mišljenju - zbog čega Britni uopšte koristi fotošop kad je telo dovela u top formu i zašto bi nekome ideal lepote bila plastična lutka Barbi.

Na večeri sa premijerom, obrukala se za sva vremena: Haljina pukla, sevnula cela guza! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs