Blam godine

Na večeri sa premijerom, obrukala se za sva vremena: Haljina pukla, sevnula cela guza! (FOTO)

Čist primer kako te maler potera baš kad ne treba
Vip priča
02:58h Autor:
Na večeri sa premijerom, obrukala se za sva vremena: Haljina pukla, sevnula cela guza! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Hollywilloughby

Nezgode sa rašivanjem garderobe i pucanjem rajsferšlusa nisu nimalo neobične i retke, ali mnogim ženama se dogodilo da im takvi trenuci budu jedni od najgorih u životu.

Jedna od njih je i britanska voditeljka i novinarka Holi Vilobi, koja je krenula na svečanu večeru sa premijerom Dejvidom Kamerunom, posle koje je trebalo da uzme izjavu od njega.

U skladu sa prilikom, Holi se skockala u elegantnu crvenu haljinu i salonke sa visokom potpeticom, ali čim je stigla na večeru, desilo joj se ono čega se svaka žena pribojava.

Naime, rajsferšlus koji je duž celih leđa bio jedino što je držalo haljinu na Holinom telu, pukao je visoko na leđima i ostavio novinarku gole zadnjice!

Sram i bruka slavne sportistkinje: Život u begu od bolesti i skandala! (FOTO, VIDEO)

Sreća u nesreći jeste to što se u nezgodnom trenutku Holi nalazila u toaletu, ali ipak nije znala šta da radi i kako takva da izađe, jer je kaput ostavila u garderobi, a telefon za stolom.

Ipak, imala je sreće i nakon nekoliko minuta u toalet je ušla druga novinarka, koja je zamolila osoblje da joj donesu bilo šta što može da zakrpi haljinu, pa su dve dame nekako uspele da se snađu.

Holi, koja će ovaj trenutak pamtiti kao najveći blam u svom životu, na kraju je večerala i odradila svoj posao u haljini zalepljenom lepljivom trakom, ali su ipak svi prisutni primetili da tu nešto nije u redu.

Kostim nije izdržao njen seksi nastup: Blam Dženifer Lopez pred celim Las Vegasom (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs