Košarkaš stavio tačku na vezu

Kraj romanse: Raskinuli Sofija Rajović i Miloš Teodosić

Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju - kaže izvor
Celebrities
23:48h Autor:
Kraj romanse: Raskinuli Sofija Rajović i Miloš Teodosić
Foto: Kurir / Marina Lopičić, Dado Đilas

Voditeljka Sofija Rajović je pre mesec dana potvrdila da je u ljubavi sa košarkašem Milošem Teodosićem, i to objavljivanjem fotografije na Instagramu na kojoj je on grli.

„Mi“, napisala je pored fotografije, a prijatelji su joj oduševljeno poručili: „Smuvao te na kraju“, „Budi od koristi, dovedi ga u Zvezdu“, „Prelepi“ i slično.

Marko Jarić raskinuo sa novom devojkom: Besan zbog pritiska javnosti!

Međutim, nedugo nakon što je objavila lepu vest, romansi je došao kraj.

"Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna", kaže za Blic dobro obavešten izvor.

Iako nije želela da se javi na telefon ili odgovara na poruke medija, voditeljka se ipak oglasila na društvenim mrežama.

"Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice... Čestitam momci na uspehu", poručila je Sofija, aludirajući na Teodosića.

Preti li vam razvod: Računica otkriva da li ste u brak stupili u pravo vreme!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs