Srećna zbog prijateljice

Goca Tržan o trudnoći Seke Aleksić: Nadam se da će i mene Bog da pogleda!

Pevačica kaže da joj je Sekina trudnoća ulila nadu jer se sa suprugom Rašom Novakovićem već neko vreme bori da ostane u drugom stanju
Celebrities
05:32h Autor:
Goca Tržan o trudnoći Seke Aleksić: Nadam se da će i mene Bog da pogleda!
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Pevačica Goca Tržan kaže da je presrećna što će njena koleginica i dobra prijateljica Svetlana Seka Aleksić postati majka. Pop pevačica ističe da se nada da će i u njenom slučaju vantelesna oplodnja biti uspešna.

U razgovoru za Kurir Tržanova kaže da joj je Sekina trudnoća ulila nadu, jer se sa suprugom Rašom Novakovićem već neko vreme bori da ostane u drugom stanju.

"Jutros sam zvala Seku da joj čestitam i poželim sve najlepše, ali nije mi se javila na telefon. Zaista se radujem zbog nje, mnogo mi je drago. Srećna sam što je uspela sa svojom borbom i što je konačno ostvarila svoj san. Zaslužila je svu sreću ovog sveta, Raša i ja im želimo sve najlepše", poručuje Tržanova.

Ona veruje da će i njoj savremena medicina omogućiti to da mužu rodi dete.

"Nema lepšeg osećaja nego kad znaš da se nešto uspešno završilo. Ako je Seka zaista išla na veštačku oplodnju, drago mi je što je sve prošlo onako kako su želeli. Poznato je da Raša i ja planiramo vantelesnim putem da dobijemo dete i verujemo da će nam se životna želja ostvariti i da će nas Bog pogledati. Recimo, meni je dovoljan koktel hormona za povećanu stimulaciju rada jajnika, a moći će da se iskoristi moja prirodna ovulacija. Uz to, napomenuli su mi da ja uskoro punim 41 godinu, imam problematične grudi i ne bih da isprovociram neku prateću pojavu koja nije poželjna", istakla je pevačica.

Goca Tržan na krv i nož sa mužem: Zaratili zbog Nataše Bekvalac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs