Intervju

Dženifer Aniston (47) iskreno o bivšem mužu: Na životnoj raskrsnici sam! (FOTO)

Sve što vas je oduvek zanimalo o njenom braku, glumi, teškim periodima, bivšem i sadašnjem mužu
Celebrities
01:50h Autor:
Dženifer Aniston (47) iskreno o bivšem mužu: Na životnoj raskrsnici sam! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston (47) je odlučila da otvoreno progovori o razvodu, Bredu, karijeri, o Džastinu i svom braku, ali i o tome što je mediji i javnost stavlja na stub srama zato što nema decu.

Intervju je objavljen u časopisu Marie Claire, a mi vam prenosimo samo najzanimljivije detalje:

O teškim životnim periodima:

"Moj bračni status je bio na stubu srama; moj razvod je bio na stubu srama; nedostatak životnog partnera je bio na stubu srama; moje bradavice su bile na stubu srama. Zbog svega toga sam stalno razmišljala: Godinama sam radila naporno na svojoj karijeri, da bih bila okarakterisana kao jadna, usamljena osoba bez dece!"

O periodu koji dolazi:

"Trenutno nisam sigurna u to šta radim. Na nekoj vrsti raskršća sam. Pokušavam da shvatim šta me inspiriše, da prodrem duboko u sebe i shvatim šta me pokreće. Moj trenutno najveći izazov je da nađem nešto što će naterati moje srce da peva."

Opsovao Breda Pita: Evo kako je Džastin Tero otkrio šta misli o njegovom razvodu! (FOTO)

O mužu Džastinu Terou:

"Zašto je on prava osoba za mene? Sve što znam je da se u njegovom prisustvu uvek osećam jedinstveno i predivno, ma kako izgledala. Ne postoji deo mene koji bih sakrila od njega. On budi ono najbolje u meni, mnogo mi je stalo do njega. On je tako dobra osoba. Boli me i sama pomisao da bi nekako mogao biti povređen."

O tome kao bira glumačke role:

"Moraš biti ludo zaljubljen u tu ulogu. Mora da te uznemiri i sama pomisao da možda nećeć glumiti tu osobu. Izuzev, ovih dana kada sam sa Džastinom u Melburnu. Uloga mora biti vredna toga da ovo sad ostavim zbog nje."

Od kako je njen brak sa Bred Pitom propao, Dženifer su stalno "uvlačili" u "Džoli-Pit" priču. Tako je bilo i ovaj put, kada je obelodanjeno da se slavni par razvodi.

Dženifer je tada navodno rekla: "To ti je karma!"

Javno, glumica se nikad nije izjasnila o skandalima koji prate Breda i Anđelinu.

Holivudska miljenica Dženifer Aniston razbesnela fanove: Ovo je nisko od tebe, stidi se! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs