Samo bahato

Holivudska miljenica Dženifer Aniston razbesnela fanove: Ovo je nisko od tebe, stidi se! (FOTO)

Ono kad u novčaniku pronađeš novac za koji nisi ni znao da je tamo, napisala je glumica pored fotografije na kojoj pozira sa tri šteka novčanica
Celebrities
23:58h Autor:
Holivudska miljenica Dženifer Aniston razbesnela fanove: Ovo je nisko od tebe, stidi se! (FOTO)
Foto: Instagram / Jenniferanistononline

Miljenica Amerike, kako su mediji tepali Dženifer Aniston, napravila je veliki gaf. Naime, 47-godišnja glumica je objavila fotografiju na kojoj u privatnom avionu pozira sa štekovima novčanicama, što se nije nimalo svidelo njenim obožavaocima.

"Ono kad u novčaniku pronađeš novac za koji nisi ni znao da je tamo", napisala je glumica pored fotografije na Instagramu, na kojoj pozira s tri šteka novčanica. Zvezda serije "Prijatelji" mislila je da je ova fotografija simpatična i smešna i sigurno se nadala pozitivnim reakcijama, ali to se nije dogodilo.

To se zove karma! Ovako je Dženifer Aniston reagovala na razvod Breda i Anđeline!

"Patetična fotografija", "Ovo je malo degutantno", "Voziš se u privatnom avionu i sad si to kao slučajno našla, baš jadno", "Znaš li koliko je gladne dece u svetu, to nije malo para", "Mora da je reč o velikom novčaniku", "Ovo je vrlo nisko i egoistično od tebe. Stidi se", samo su neki od brojnih negativnih komentara koje su joj ostavili vidno razočarani obožavaoci.

Većina ju je nazvala bahatom, pa su počeli da joj nabrajaju kako bi samo deo dolara koje drži u ruci rešilo neke njihove probleme i poručili su joj da se više ne hvali takvim fotkama.

Mnogi su je sažaljevali nakon razvoda od Breda Pita koji ju je ostavio zbog Anđeline Džoli, pa su uglavnom bili na njenoj strani. Ali sva ljubav prema ljubimici Amerike mogla bi da nestane nakon ove fotografije.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs