Pokazala savršeno telo

Provokativne fotografije u bikiniju: Elizabet Harli (53) izgleda senzacionalno! (FOTO)

Na Instagram profilu ima 1,1 miliona vernih pratilaca, a kako i ne bi kada slavna Britanka na njemu redovno objavljuje fotografije s minimalno krpica na sebi

Celebrities
Autor:
Provokativne fotografije u bikiniju: Elizabet Harli (53) izgleda senzacionalno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na izgledu, 53-godišnjoj Elizabet Harli, zavide i upola mlađe devojke, stoga i ne čudi da svoje savršeno telo rado pokazuje. Kako je i sama otkrila, za fotografije u minijaturnim bikinijima najzaslužniji je njen 16-godišnji sin Damian, koji je ujedno i njen stilista.

Sin Elizabet Harli moli majku: Prekini da objavljuješ obnažene fotografije! (FOTO)

Na Instagram profilu ima 1,1 miliona vernih pratilaca, a kako i ne bi kada slavna Britanka Elizabet Harli na njemu redovno objavljuje fotografije s minimalno krpica na sebi, a najdraže su joj one u minijaturnim bikinijima. Ova 53-godišnjakinja život je posvetila svom izgledu, na kojem mogu da joj pozavide i upola mlađe devojke.

Iznenadićete se: Kako Elizabet Harli izgleda na kraju pete decenije! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovoga puta objavila je dve fotografije s peščane plaže, u minijaturnom zlatnom bikiniju sa zlatnim lancem, iz najnovije je kolekcije kupaćih kostima s njenim potpisom.

Elizabet Harli ima novu ljubav: Em je mlađi, em je bogat!

Zlatni bikini i ovoga puta istakao njene obline, a vrlo je verovatno da je i ovoga puta za njih najzaslužniji njen 16-godišnji sin Damian. Naime, upravo Damianu najviše veruje da će fotoaparatom uhvatiti ono najbolje.

Izgubio ljubav života zbog prostitutke: Bio sam idiot, radio sam loše stvari! (FOTO)

"Damian je odličan fotograf i on već instinktivno zna šta mlađi ljudi žele da vide. On izabere šta ću da obuče, on je moj stilista", rekla je nedavno o svom sinu Elizabet Harli.

Imaju preko 45, a izgledaju tip top: Žene koje stare bez mane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs