raznežio se

Mišel Obama danas slavi 55. rođendan: O ovoj čestitki supruga priča ceo svet! (FOTO)

Mišel Obama danas ima veliki razlog za slavlje, a ovoj poruci supruga priča ceo svet

Celebrities
19:44h Autor:
Mišel Obama danas slavi 55. rođendan: O ovoj čestitki supruga priča ceo svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnja prva dama Amerike Mišel Obama danas slavi 55. rođendan, a njen suprug bivši američki predsednik Barak Obama i ove godine uputio joj je romantičnu čestitku na Tviteru.

"To sam znao tada i apsolutno sam danas uveren u to - ti si jedinstvena. Srećan ti rođendan!", poručio je svojoj supruzi Barak Obama pored zajedničke fotografije iz prošlosti.

Mišel Obama, srećna žena nesrećnog detinjstva: U životu pratite ovih 7 pravila!Trenutak o kojem je brujao ceo svet: Mišel Obama konačno otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp! (FOTO, VIDEO)

Podsetimo, Mišel i Barak upoznali su se davne 1989. godine. a 1992. su izgovorili sudbonosno da.

Iza para koji je uživao podršku javnosti, puno je lepih uspomena, skladan brak, ali i dve ćerke Maliju i Sashu.

Trenutak o kojem je brujao ceo svet: Mišel Obama konačno otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Michelle LaVaughn Robinson Obama američka je advokatica i autorka, a javnost je imala priliku da je upozna od 2009. do 2017. godine u ulozi prve dame SAD-a. Njen muž, Barak Obama bio je 44. predsednik SAD-a.

Nije bila jedna od onih prvih dama koja je nenametljivo pratila svog supruga i predsednika SAD-a na službenim večerama i putovanjima. Uključila se u različite kampanje za podizanje svesti, obrazovanju devojčica, radu s porodicama američkih vojnika, a posebnu pažnju posvetila je onim za osnaživanje žena.

Njen stil još u vreme kada je bila prva dama hvalili su i modni kritičari i obožavatelji, a ništa se nije promenilo ni nakon što je iselila iz Bele kuće. I dalje mnogi modnu inspiraciju pronalaze u njenim odevnim kombinacijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs