Trudi se da ne razmišlja previše o svojoj prošlosti

Najveće seks muke Pamele Anderson: Svi moji ljubavnici bili su previše ljubomorni! (FOTO)

Slavna glumica je odlučila da odgovori na pitanja koja godinama zanimaju njene fanove

Celebrities
20:01h Autor:
Najveće seks muke Pamele Anderson: Svi moji ljubavnici bili su previše ljubomorni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pamela Anderson, zvezda serije "Čuvari plaže", iskreno je progovorila o svojim seksualnim iskustvima. Ova žena, koja je godinama važila za seks simbol, kaže da ne razmišlja puno o sebi i svojoj prošlosti i kako to može uticati na nju danas i na njene partnere, piše Glossy.

Ova pedesetjednogodišnja glumica na svom Instagram profilu odgovorila je na direktnu poruku koju je jedan od čitalaca magazina "Dazed" postavio glumici u vezi sa grupnim seksom i seksom u troje.

"Nikad nisam bila deo grupnog seksa ili seksa u troje koji je bio pozitivan", rekla je Andersonova. "Svi moji ljubavnici bili su isuviše ljubomorni. Osim možda jednog koji je maštao o meni i drugoj ženi."

Nekad zvuči primamljivo i pravo je iskušenje, objašnjava, ali priznaje da je isuviše romantična za takve stvari. Ne uživa u seksu bez ljubavi i posvećenosti. Za nju to nije mehanička radnja.

Pamela Anderson puni 51 godinu: Posle brojnih ispada i operacija, ponovo izgleda kao devojčica! (FOTO)

foto: Profimedia

"Sve je stvar intimnosti i spremnosti da podelite svoje tajne sa nekim", priznaje Andersonova.

Ne voli da je muškarci glorifikuju. To je često odvaja od drugih, pa se često sreće sa usamljenošću. Ne želi da se muškarci u njenoj blizini osećaju nesigurnim samo zato što je neko od nje načinio nešto što ona nije.

Od ljubavi i muškaraca želi samo jedno.

"Samo želim da se držim za ruke sa nekim dok se šetamo ulicom, da se ljubim, smejem i volim. Ali neki muškarci se boje da me tretiraju kao običnu devojku, a ja to želim više od svega", objašnjava glumica.

Pamela Anderson je trenutno u vezi sa tridesetdvogodišnjim francuskim fudbalerom Adilom Ramijem.

Zbog Pamele Anderson dobila komplekse: Ugradila silikone i razbesnela producente! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ranije ovog meseca izvor blizak paru preneo je u medijima da se Pamela i Adil nisu još verili, ali da svakako idu u tom pravcu. Njihova ljubav je veoma privatna, lična i posebna.

Za Pamelu ova veza je drugačija od prethodnih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs