Romantična svadba

Venčali se Kit Harington i Rouz Lesli: Velika ljubav buknula na snimanju serije Igra prestola! (FOTO)

Brak su sklopili u škotskom dvorcu Vordhil, koji je već 900 godina u posedu glumičine porodice

Celebrities
Autor:
Venčali se Kit Harington i Rouz Lesli: Velika ljubav buknula na snimanju serije Igra prestola! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski glumac Kit Harington, koji je srca žena širom sveta osvojio ulogom Džona Snoua u hit seriji "Igra prestola", ove subote je rekao sudbonosno Da svojoj dugogodišnjoj devojci i koleginici iz ove serije, glumici Rouz Lesli!

Nedugo nakon što su se 2012. godine upoznali na setu serije, glumački par započeo je ljubavnu vezu, koju su ove subote ozakonili brakom u škotskom dvorcu Vordhil, koji je već 900 godina u posedu porodice 31-godišnje glumice.

Na lokaciju venčanja ovih dana su užurbano pristizale druge zvezde serije "Igra prestola" uključujući Emiliju Klark, Sofi Tarner i Pitera Dinklagea.

Skandal u Velikoj Britaniji: U kraljevskoj porodici se priprema prvo gej venčanje! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dugo sam planirao kako ću to da izvedem. Hteo sam da sprovedem sijalice kroz krošnje kako bi sve bilo romantično, ali onda smo se zatekli na selu, pod predivnim nebom pa sam odlučio da poranim", izjavio je Kit nakon veridbe s glumicom, pred koju je klekao sa pstenom tokom opuštenog vikenda koji su proveli na britanskom selu.

5 ključnih trendova za letnje venčanje: Detalji su najvažniji! (FOTO)

foto: Profimedia

Dežurni paparaci uspeli su da ulove slavnog Džona Snoua pri dolasku u dvorac, kao i mladu u društvu oca obučenog u tradicionalnu škotsku nošnju.

Rouz je zadivila sve goste haljinom s dugim rukavima ukrašenoj čipkastim cvetnim detaljima na tilu, dok je na glavi nosila cvetnu krunu uz dodatak dugačkog vela.

Spavanje pod budnim okom Belog šetača: Otvoren hotel Igra prestola!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs