Uživa u životu

Ivana Tramp (68) i njen 23 godine mlađi bivši muž na romantičnoj večeri: Nisu ispuštali jedno drugo iz ruku! (FOTO)

Šetnja i romantična večera Ivane Tramp i njenog bivšeg supruga izgledala je poput bajke. Iako su se razveli pre devet godina, još uvek su neverovatno bliski

Celebrities
21:57h Autor:
Ivana Tramp (68) i njen 23 godine mlađi bivši muž na romantičnoj večeri: Nisu ispuštali jedno drugo iz ruku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uspešna preduzetnica Ivana Tramp, nakon posete Srbije i našeg regiona, šetala je Rimom držeći se za ruke s bivšim suprugom Rosanom Rubikondijem (45).

68-godišnja Ivana išla je na večeru u jedan luksuzni restoran s markantnim crnokosim muškarcem koji je bio njen četvrti suprug. U braku su bili godinu dana, ali su nakon razvoda ostali dobri prijatelji.

foto: Profimedia

Mnogi su se čudili njihovoj otvorenoj bliskosti u Rimu, ali oni nisu reagovali ni na fotografe koji su ih pratili.

Ivana se prvi put udala za Alfreda Vinklmajera tokom sedamdesetih, a onda se zaljubila u sadašnjeg predsednika Amerike Donalda Trampa s kojim je provela u braku 14 godina. Ivana i Donald imaju troje zajedničke dece: 36-godišnju Ivanku koja je desna ruka svog oca u Beloj kući, 40-godišnjeg Donalda Mlađeg i 34-godišnjeg Erika.

Ivana Tramp: Saosećam s Melanijom ali ja sam se od Trampa razvela istog trenutka kada sam saznala za prevaru! (FOTO)

foto: Profimedia

Treća sreća s Rikardom Macučelijem je potrajala samo dve godine.

Ipak, bivši češki model ništa ne zamera svojim bivšim muževima, nego više od svega voli da živi u trenutku. Obučena u haljinu s hrabrim dekolteom, samouvereno je držala ruku svog zavodljivog 24 godine mlađeg bivšeg supruga s kojim je u braku bila pre devet godina.

Ivana Tramp oplela po Donaldu: Evo kakav je otac bio njihovoj deci! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ivana, može se reći, zna da uživa u životu. Tokom jeseni i zime živi u Majamiju, za proleće i leto odlazi u Njujork, a još stigne da se druži i s devetoro unučadi.

'Trudim se da ostvarim bliskost s njima. To sam naučila od svoje majke, koju svi zovemo Babi. Ona ima 92 godine i često me posećuje", izjavila je nedavno za časopis Gloria gospođa Tramp koja svoju neverovatnu energiju pripisuje genima.

Razvodi se sin Donalda Trampa nakon 13 godina: Žena više nije mogla da izdrži u ovakvom braku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs