Šta će reći kraljica?

Na kraljevsko venčanje će prokrijumčariti marihuanu: Muzičar planira ludu žurku! (FOTO, VIDEO)

Želim da se svi dobro zabavimo, izjavio je muzičar Šagi. Rekao je i da bi rege muzika i marihuana mogli da pomognu čovečanstvu u borbi protiv terorizma

Celebrities
Autor:
Na kraljevsko venčanje će prokrijumčariti marihuanu: Muzičar planira ludu žurku! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Pool

"Još čekam pozivnicu. Na svadbu ću doneti marihuanu jer bez toga nema dobre zabave", rekao je Šagi (49). Inače, repera je kraljevska porodica angažovala da peva na proslavi 92. rođendana kraljice Elizabete. I na taj će nastup, kaže, doneti "travu".

Devojka britanskog političara brutalno isprozivala Megan Markl: Šta princ Hari radi s glupom glumicom za koju niko ne zna? (FOTO)

"Želim da se svi dobro zabavimo", izjavio je muzičar. Rekao je i da bi rege i marihuana mogli da pomognu čovečanstvu u borbi protiv terorizma.

"Mislim da oni koji slušaju takvu muziku i puše "travu" neće nikome odrubljivati glavu", smatra Šagi.

Kako će sve princ Hari i Megan Markl prekršiti kraljevska pravila: Sami izabrali da žive van strogog protokola! (FOTO)

Hari (33) i Megan Markl (36) venčaće se 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, a zaljubljeni princ odbio je da potpiše predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, procenjeno na 30 miliona funti.

"Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uveren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ništa ne potpisuje", rekao je prinčev bliski prijatelj. Isto tako, kraljica je pre nekoliko dana dala zvanični pristanak da Hari sme da oženi Megan.

Princ Hari zaratio sa porodicom: Njegovu konačnu odluku uopšte ne odobravaju muški članovi! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

"Izjavljujem da dajem svoj pristanak na bračni ugovor između svog najdražeg i voljenog unuka princa Henrija Čarlsa Alberta Dejvida od Velsa i Rejčel Megan Markl i navodim da će moja saglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog veća", rekla je kraljica.

Jedna stvar bez koje kraljevska porodica nigde ne ide: Morbidno pravilo uvela kraljica Elizabeta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs