Svadba od milion dolara

Glamurozno venčanje Serene Vilijams: Teniserka ni na čemu nije štedela! (FOTO)

Najbolja si na svetu, i to ne samo kao sportistkinja, već i kao majka i supruga. Uzbuđen sam što ćemo zajedno napisati još mnoga poglavlja naše bajke, napisao je između ostalog Serenin suprug Aleksis Ohanijan

Celebrities
12:46h Autor:
Glamurozno venčanje Serene Vilijams: Teniserka ni na čemu nije štedela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Serena Vilijams, nekadašnja najbolja svetska teniserka i trenutno 22. na WTA listi udala se za osnivača Reddit-a Aleksisa Ohanijana na svadbi koja je održana u Centru za savremenu umetnost u Nju Orleansu, a koštala je milion dolara.

Roditelji male Aleksis Olimpije blistali su od sreće, a Serena je izgledala predivno u venčanici s potpisom Sare Barton za modnu kuću Aleksandar Mekvin. Zaljubljeni Ohanian obratio se supruzi na Instagramu ovim rečima:

"Najbolja si na svetu, i to ne samo kao sportistkinja, već i kao majka i supruga. Uzbuđen sam što ćemo zajedno napisati još mnoga poglavlja naše bajke. I sve što sam do sad uradio, sve što sam postigao u karijeri i životu za poslednje 34 godine je ništa u odnosu na ovo što radimo danas. Toliko sam srećan i zaljubljen."

Svadbi su prisutvovali najbliži prijatelji para, među kojima i zvezde poput Bijonse, Kim Kardašijan, Keli Rouland i drugi.

Za razliku od brata, on može da bira: Ovako će izgledati venčanje princa Harija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs