Spremaju se svadbena zvona

Za razliku od brata, on može da bira: Ovako će izgledati venčanje princa Harija!

Za razliku od svoga brata Vilijama koji je pre šest godina priredio jedno od najglamuroznijih kraljevskih venčanja, mlađi Hari sa svojom odabranicom Megan Markl sanja o mnogo skromnijoj varijanti

Celebrities
18:32h Autor:
Za razliku od brata, on može da bira: Ovako će izgledati venčanje princa Harija!
Foto: Reuters / Mark Blinch

Iako je život 33-godišnjeg princa Harija daleko od uobičajenog i svaki njegov moment od rođenja se pomno pratio u medijima, on ne želi veliko, raskošno i ekstravagantno venčanje.

Mašta da taj čin ostane intiman i što je više moguće privatan, baš kako je to rade parovi koji su javnosti nepoznati.

"Veliki spektakli i ceremonije su poslednje što želi. Zamišljam ga kako svoje venčanje održava u maloj kapeli Sent Džordž koja je u sklopu dvorca Vindzor. To bi sigurno sprečilo da se ceo ljubavni čin pretvori u medijski cirkus i da se izgubi osećaj privatnosti za kojim Hari silno žudi", govori za Us Weekly izvor blizak slavnom princu.

Kraljevska porodica besna zbog Harijeve devojke: Bilo bi joj pametnije da ćuti! (FOTO)

To, međutim, ne znači da članovi kraljevske porodice koji su medijski eksponirani neće prisustvovati kao gosti na venčanju. Naprotiv, u prvim redovima će biti upravo Harijeva baka, kraljica Elizabeta II.

Venčanje između lepe američke glumice Megan Markl i britanskog zavodnika mnogi s nestrpljenjem iščekuju, ali još se sa sigurnošću ne zna ni da li su se verili.

foto: Profimedia

O njihovoj veridbi se nagađa već neko vreme, a poslednje informacije koje donose strani mediji predviđaju službeno predstavljanje nove članice kraljevske porodice javnosti negde oko Božića.

"Najverovatnije će tada održati malo snimanje za novine u Kensingtonskoj palati, gde će pozvati tek jednog novinara i fotoreportera, a potom će dati i televizijski intervju koji će biti emitovan širom sveta", zaključuje u nastavku isti izvor.

Nikoga u porodici ne zanima tron: Princ Hari šokirao priznanjem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs