Tuga

7 godina bez Dina Dvornika: Kralju fanka presudili narkotici (VIDEO)

Dino je umro 7. septembra 2008. godine u svom stanu, samo osamnaest dana nakon što je proslavio 44. rođendan
Celebrities
11:46h Autor:
7 godina bez Dina Dvornika: Kralju fanka presudili narkotici (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/MusicCornerTV

Na današnji dan pre tačno sedam godina preminuo je Dino Dvornik, poznati hrvatski pevač i filmski glumac. Rođen je 20. avgusta 1964. godine kao sin poznatog glumca Borisa Dvornika u Splitu. Dino i njegov brat Dean Dvornik 1970-ih godina su glumili u nekoliko televizijskih filmova i serija, od kojih je najpoznatija serija "Naše malo misto", koja je proslavila njihovog oca Borisa. Dinu nije zanimala gluma i počeo je da se bavi muzikom.

Godine 1980. sastavio je pop sastav nazvan "Kineski zid" sa kojim je promovisao fank muziku. Budući pod velikim stresom, pre svakog nastupa Dino je počeo da uzima narkotike, vremenom postajući zavisnik.

Kleli ga, drogirao se, varao ženu: Bahati život kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on Apr 22, 2015 at 12:26pm PDT

Dino se 1989. oženio Danijelom Kuljiš i godinu dana kasnije dobio ćerku Elu. Kada se početkom 1990. rodila Ela, odlučio je da prestane sa narkoticima.

2006. godine Dvornikovi su odlučili da naprave rijaliti-šou po uzoru na američke zvezde Ozbornove koji se zvao "Dvornikovi", ali se šou emitovao samo jednu sezonu.

Dino je umro 7. septembra 2008. godine u svom stanu, samo osamnaest dana nakon što je proslavio 44. rođendan i manje od šest meseci nakon što mu je umro otac. Ostao je upamćen kao neprevaziđeni kralj fanka na ovim prostorima.

Drogirala se, spavala sa kim je htela, pobedila rak: Buran život čuvene dizajnerke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs