Ukazala poštovanje

Kraljica dobijala 60 godina pisma od njega: Evo šta je uradila nakon njegove smrti! (FOTO)

Božićne čestitke britanskoj kraljici stizale su punih 60 godina od izvesnog gospodina Sajmsa, a odgovor je dobio tek na svoj 100. rođendan
Celebrities
16:52h Autor:
Kraljica dobijala 60 godina pisma od njega: Evo šta je uradila nakon njegove smrti! (FOTO)
Foto: Reuters / Toby Melville

Punih 60 godina, za svaki Božić, kraljici Elizabeti II stizale su božićne čestitke od izvesnog gospodina Sajmsa koji joj je pisao iz Turske. Odgovor od kraljice on nije dobio sve do svog 100-tog rođendana kada mu je Elizabeta uputila prvo pismo u kojem mu je čestitala rođendan. Ovaj verni obožavalac kraljice je živeo do 102. godine a tradiciju pisanja pisama nastavio je njegov unuk Endru koji je ovu simpatičnu tradiciju podelio sa svojim prijateljima na Fejsbuku, prenosi Independent.co.uk.

Elizabeta, britanska vladarka sa najdužim stažom: Ovih 15 stvari niste znali o njoj! (FOTO)

Naime, kako je istakao, mesec dana nakon što je preuzeo ulogu od dede, na opšte iznenađenje, iz Bakingemske palate mu je stiglo pismo.

<\/div>

"Kada sam primila pismo od drugog Sajmsa za Božić, raspitala sam se šta se dogodilo sa tvojim dedom. Primi moje saučešće", napisala je kraljica u pismu. Elizabeta je takođe u pismu pomenula da je imala čast da lično upozna Endruovog dedu na prijemu 1972. godine u Turskoj.

"Tvoj deda se predstavio, a ja sam mu odgovorila: 'Znači vi mi šaljete one divne čestitke svake godine, napokon se upoznajemo' ", bila je iskrena Elizabeta u pismu. Kako je istakao, Endru planira svake godine da šalje kraljici božićne čestitke, u znak sećanja na dedu.

Gatara joj predvidela budućnost: Jednog dana bićeš kraljica! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs