ČUVENI "MALKOM U SREDINI" SINU NIKAD NE BI DOZVOLIO DA SE NAĐE NA NJEGOVOM MESTU: Evo zašto brani nasledniku da glumi

Deca se obično ugledaju na roditelje, pa žele da krenu njihovim stopama, međutim glumac koji je ušao u te vode još u ranoj mladosti, kaže da to sinu nikad ne bi dozvolio

Celebrities
ČUVENI "MALKOM U SREDINI" SINU NIKAD NE BI DOZVOLIO DA SE NAĐE NA NJEGOVOM MESTU: Evo zašto brani nasledniku da glumi
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Frenki Muniz, nekada jedna od najpopularnijih dečijih zvezda istakao je da ne želi da njegovo dete ide njegovim stopama.

Zvezda FOKS-ovog hit sitkoma "Malkom u sredini" objasnio je zašto nije oduševljen idejom da se njegov sin Mauz koji sada ima 3 godine, bavi glumom.

„Nikada ne bih dozvolio svom detetu da uđe u ovaj posao“, rekao je 38-godišnjak. „I nije stvar u tome da sam imao negativno iskustvo, jer da budem iskren, moje iskustvo je bilo 100 posto pozitivno, ali znam toliko ljudi, prijatelja koji su mi bili bliski, a koji su imali tako suludo negativna iskustva."

Frenki Muniz
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Bivša dečija zvezda, koja deli svog sina sa suprugom Pejdž, nastavila je: „I ja samo mislim da je to ružan svet uopšte. Nikada me nije bilo briga za odbacivanje, ali ima toliko mnogo odbijanja."

Muniz, koji još uvek radi kao glumac, a takođe je i vozač NASCAR-a, dao je ove komentare nekoliko dana nakon što je Investigation Discoveri objavio dokumentarni serijal "Mračna strana dece na TV-u", koji detaljno opisuje navodno neprimereno ponašanje na setovima nekoliko Nikelodion emisija '90-ih godina. Sadrži intervjue sa nekoliko bivših glumaca dece i tinejdžera koji su se pojavili u programima.

Frenki Muniz
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Bivši producent Nikelodiona Dan Šnajder, koji je radio kreirao mnoge emisije za kablovsku mrežu, u fokusu je većine dokumenata. „Suočavajući se sa svojim ponašanjem u prošlosti, od kojih su neka sramotna i zbog kojih se kajem, nekim ljudima definitivno dugujem prilično snažno izvinjenje", izjavio je on.

Međutim bivši predsednik kanala za sadržaj i produkciju Rasel Hiks je ranije rekao da je „svaka stvar koju je Dan uradio u bilo kojoj od svojih emisija pažljivo ispitana i odobrena od strane rukovodilaca Nikelodiona“.

drejk, Drejk Bel
foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

Potsetimo, bivši dečiji glumac sa Nikelodiona Drejk Bel, izašao je javno sa tvrdnjama da je bio seksualno zlostavljan sa 15 godina,podelivši da ga je trener dijaloga Brajan Pek seksualno zlostavljao, za šta je i osuđen u oktobru 2004. na 16 meseci zatvora.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs