NEKAD NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU REĐALA JE SAMO SKANDALE: S 4 godine je nosila štikle, mini suknje i ličila na STARLETU

Skandalozni život nekada najlepše devojčice oduvek je bio u žiži interesovanja.

Celebrities
11:04h
NEKAD NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU REĐALA JE SAMO SKANDALE: S 4 godine je nosila štikle, mini suknje i ličila na STARLETU
Foto: Profimedia

Tilan Blondo nekada je bila najlepša devojčica na svetu. Modeling karijeru započela je sa četiri godine, dok je prvu naslovnicu krasila sa šest, a te fotografije brzinom svetlosti obišle su svet. Slatka devojčica upadljivih plavih očiju postala je zvezda modne industrije još u detinjstvu, a imala e svega 6 godina kada je proglašena najlepšom.

Kao ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i voditeljke Veronike Loburi bila je izložena javnosti i tako skrenula pažnju zbog svoje nesvakidašnje lepote. Imala je samo 4 godine kada je njenim ponuđeno da se pojavi na reviji Žan Pol Gotjea, što su oni oberučke prihvatili.

Tilan Blondo
foto: Prinstscreen Instagram/Thylane Blondeau

Sa 9 godina krasila je naslovnicu francuskog "Voga", a zbog odeće za odrasle i šminke mnogi su žestoko osudili časopis za hiperseksualizaciju dece. Zahvaljujući upadljivim plavim očima i neodoljivoj lepoti osvojila je modni svet.

Naslovnica na kojoj je Tilan pozirala ful našminkana, doterana kao da ima mnogo više godina i u sandalama sa vrtoglavom štiklom izazvala je tada lavinu komentara.

Mnogima je ovo sve bilo previše, a njene roditelje su optužili da su ćerku praktično bacili pedofilima, pogotovo kada je i njena majka izjavila "da je bila šokirana fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara".

Danas ima 23 godine i jednako je lepa kao i ranije. Ona se i dalje bavi modelingom, a pažnju privlači svojim ljubavnim životom.

Naime, nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa tako danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

1 / 9 Foto: Profimedia

Manekenka je često bila jedna od glavnih aktrki skandala, a onda se skrasila kraj di - džeja.

Tilan je već duže vreme u romansi s francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, rekli bismo da su divlji dani su iza nje. Inače, poznati DJ je nedavno verio svoju devojku, čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs