JEDNU ŽENU VOLEO JE 40 GODINA I IMAO PROVEREN RECEPT ZA USPEŠAN BRAK: Glumac je do smrti žalio samo za jednim

Ivan Bekjarev voleo je jednu ženu 40 godina i imao proveren recept za uspešan brak.

Celebrities
JEDNU ŽENU VOLEO JE 40 GODINA I IMAO PROVEREN RECEPT ZA USPEŠAN BRAK: Glumac je do smrti žalio samo za jednim
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na današnji dan, 1946. godine rođen je čuveni jugoslovenski i srpski glumac, Ivan Bekjarev koji je ostavio dubok trag u domaćem glumištu. Glumac nas je nažalost napustio pre nekoliko godina, a kada je preminuo imao je 74 godine.

On je više od 40 godina bio u braku sa suprugom Mikicom o kojoj je često govorio u svojim intervjuima.

Ivan Bekjarev
foto: M. M./ATAImages

"Svejedno je da li ste muškarac ili žena, ako pođete od toga da je porodica osnova svakog društva i rešite da uđete u brak, onda će vam biti lako da provedete toliko godina sa istom osobom. Najlakše je razvesti se, ali treba čuvati i gajiti brak, naročito nakon što dobijete potomstvo. Međutim, današnje klinke menjaju frajere na nedeljnom novu, pa nije ni čudo što kada uđu u brak ne mogu da se oslobode te navike i što dolazi do sve većeg broja razvoda ", rekao je glumac pre nekoliko godina za Hello.

Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno.

Kako se Milica nosila sa njegovom popularnošću?

"To nije lako ni meni, a pogotovo je teško za nju. Međutim, imam sreću da je moja supruga vrlo brzo shvatila da su to samo vesti koje prodaju novine i da im ne treba pridavati pažnju. Tako se često dešava da neistine koje se pišu o meni mnogo teže padnu meni nego njoj. Mnogo je češći bio slučaj da me ona teši kada se objavi neka glupost, koja je sastavni deo mog posla, a zbog kojih često patim.

Ivan Bekjarev
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Bekjarev je svojevremeno priznao da je njegova supruga ljubomorna u granicama normale.

"Moja žena je ljubomorna u onoj normalnoj dozi kada se neko voli. Ništa preterano. Poverenje i želja za očuvanje porodice su nešto što održava brak, pa takav je slučaj bio i sa nama.

Glumac nije krio da on i Milica žale što imaju samo jednog sina.

"Želeli smo da budemo ponovo roditelji, dete je bilo na putu, ali je u to u vreme vladala neka epidemija i naša želja se, nažalost, nije ostvarila. Što se mene tiče, voleo bih da sam ih imao petoro. I danas umem da se našalim i kažem ženi: 'Ima vremena, napraviću ja još jedno dete nekad negde', našalio se svojevremeno Bekjarev.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs