NAKON SMRTI SINA, PEVAČ POKUŠAVA SAMOUBISTVO, A ĆERKA MU SE OKREĆE NARKOTICIMA: Mišo ostavlja ženu i beži sa PROROČICOM

Ovo je teška i tragična životna priča jednog od najvećih pevača Jugoslavije, koji je osvajao srca svojom muzikom.

Vip priča
Autor:
NAKON SMRTI SINA, PEVAČ POKUŠAVA SAMOUBISTVO, A ĆERKA MU SE OKREĆE NARKOTICIMA: Mišo ostavlja ženu i beži sa PROROČICOM
Foto: Printskrin@croatiarecords/YouTube

Jugoslovenski pevač Mišo Kovač (75) zaista je imao težak život sa brojnim iskušenjima koja su dovela do toga da je u jednom momentu pokušao da izvrši samoubistvo.

Tuga i patnja počela je kada je njegov sin Edi nastradao za vreme rata, ali Mišo i supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.

,,Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život" često je ponavljao Mišo, a prenosi portal ,,24sata". Mišo je posle nekoliko puta priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Mišo Kovač
foto: Printscreen/youtube/ Crorec

Na tabletama je bila i Mišina supruga Anita, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

,,Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu" rekla je jednom prilikom Anita.

Međutim, smrt sina bila je kap koja je prelila čašu i Mišo se razveo od supruge, a potom je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio.

U proročici, pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

,,Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju" ispričao je Mišo, koji je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

Mišo Kovač
foto: Youtube Printscreen / Croatia Records

Ivana (39) sve je teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

,,Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost", rekao je pre nekoliko godina pevač. Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasila joj je život.

Međutim, sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da ga spasu.

,,Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sin," objasnio je kasnije Mišo Kovač.

Bonus video:

Stil/Espreso

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs