BIVŠI JE PREVARIO I IZDAO, SAD NAŠLA UTEHU U 16 GODINA MLAĐEM: Zašto svi misle da će ovaj LIK nasamariti ŠAKIRU još više

Šakirini prijatelji smatraju da pevačica još uvek nije prebolela bivšeg muža i da bi mogla da bude povređena u novom odnosu

Celebrities
09:14h Autor:
BIVŠI JE PREVARIO I IZDAO, SAD NAŠLA UTEHU U 16 GODINA MLAĐEM: Zašto svi misle da će ovaj LIK nasamariti ŠAKIRU još više
Foto: preentscreen/Youtube

Kad je Pike prevario Šakiru brujali su svi mediji. Jedno vreme je bila sama i mogli su svi da je vide u društvu sa svojim sinovima. Platila je 7,6 miliona evra kazne i tako uspela da reši pravno-finansijsku zavrzlamu sa španskim poreznim vlastima i odbila udvaranje Toma Kruza. Sad se ponovo vratila u javnost i snimila spot kojim je zbunila svoje obožavaoce.

Muzičkim spotom za svoju pesmu "Puntiera" sa Kardi Bi oduševila je slušaoce i tako najavila svoj nadolazeći album "Las Mujeres Ya No Lloran". Zatim je iznenadila srećne stanovnike Njujorka pop-up koncertom koji je, kažu, bio veličanstven.

Šakira
foto: preentscreen/Youtube

U njenom spotu "Puntiera" je glumac Lucijano Laviskont (31). Laviskont je igrao ulogu kentaura kojeg Šakirina strela pogađa pravo u srce. U spotu su oboje ogoleli svoja zgodna tela, iako je pevačica od glumca starija 16 godina, deluju skladno i lepo.

Šakira
foto: preentscreen/Youtube

Ovaj zgodni mladić s izvanrednom građom ima impresivan glumački portfolio - tokom svojih 20 godina karijere, ostvario je 25 uloga u filmovima i serijama. Počeo je kao model za Marks & Spencer, a prve korake na glumačkoj sceni napravio je već sa 10 godina, prvo u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Grange Hill", a zatim u legendarnoj britanskoj sapunici "Coronation Street", koja se emituje od 1960. godine i smatra se najdugovečnijom serijom na svetu. Takođe, imao je zapaženu ulogu i u seriji "Waterloo Road".

I nije opet da je, kako se piše, Šakira pronašla mlađeg muškarca. Lucijan, čini se, voli veze sa ženama poprilično starijima od sebe. Naime, najpoznatija njegova ljubavna veza do sada je ona s Keri Katonom, bivšom pevačicom Atomic Kitena. Njih dvoje su se upoznali kada je Lucijan imao 19, a Keri 31 godinu.

Šakira
foto: preentscreen/Youtube

Šakira je u jednom intervjuu ispričala kako je gledala Lucijana u seriji "Emili u Parizu", kako on "sjajno radi svoj posao" pa se ona uopšte ne čudi što je i on na listi glumaca koji bi mogli postati novi Džejms Bond.

Njeni prijatelji tvrde da ona još uvek nije prebolela Pikea i ukoliko dozvoli da joj se Lucijano približi, da bi mogla ponovo da bude povređena.

Nekoliko dana nakon što je spot objavljen, viđeni su u restoranu kako večeraju i deluju veoma prisno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs