TALASANJA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Svi se pitaju kakav je odnos kralja i kraljice nakon AFERE, ko je ostavljen na USKRS

Glasine se kovitlaju u danskoj palati dok se ispostavlja da je „neko ostao kod kuće“ i nije otišao na odmor za uskršnje praznike sa ostatkom porodice

Celebrities
TALASANJA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Svi se pitaju kakav je odnos kralja i kraljice nakon AFERE, ko je ostavljen na USKRS
Foto: Profimedia

Podignuta kraljevska zastava iznad vile kralja Frederika i kraljice Marije u Amalijenborgu ponovo je podstakla glasine o "nesrećnom porodičnom životu" ili drami u domaćinstvu, tvrde kraljevski posmatrači.

Kralj i kraljica Danske trebalo je da budu na porodičnom odmoru sa svoje četvoro dece tokom uskršnjeg raspusta, ali zastava sugeriše da je neko ostao kod kuće.

Naime kraljevska zastava se vijori samo kada su kralj, kraljica ili prestolonaslednik kod kuće, prema tome kraljevski posmatrači sumnjaju da porodični praznik nije prošao po planu.

Mnogi su pretpostavili da je princ Kristijan ostavljen kod kuće, možda po sopstvenom izboru.

Danski princ Kristijan, Princ Kristijan
foto: Profimedia

„Sve porodice dožive da kada deca dođu do određenog uzrasta, ne žele uvek da budu sa roditeljima“, sugerisao je meštanin.

Drugi su se šalili da je kralj jednostavno otišao na odmor bez svoje žene.

„Kralj je verovatno otputovao u Španiju, njegovu novu omiljenu destinaciju za odmor“, nasmejao se jedan čovek.

Ove šale se odnose na glasine da je imao aferu sa meksičkom socijalistom Đenovevom Kazanovom nakon što je par fotografisan u noćnom izlasku u Madridu u oktobru.

Đenoveva Kazanova
foto: Manuel Pinilla Cruces / ContactoPhoto / Profimedia

Drugi se složio i našalio se da će ga naći u Madridu pre nego što postane veoma ozbiljno: „Iskrenost stvara poverenje, dok tajne stvaraju tračeve i nepoverenje. Ono što je urađeno nikada se ne može poništiti, ma koliko se uporno trudili, a drugi pokušavali.'

Fotografije para koji uživaju u kasnom noćnom izlasku u Madridu razbesnele su Merine fanove - od kojih su mnogi tvrdili da je "zaslužila mnogo više" od svog princa.

Palata je odbila da komentariše, dok je sama Đenoveva odbacila glasine - iako kraljevski posmatrači tvrde da su kralj i kraljica od tada izgledali "daleko".

Danski Kralj Frederik i kraljica Meri
foto: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ove glasine su takođe uništili izgled „bajkovite“ romanse para koja je počela u Sidneju gde je kraljica rođena u Australiji upoznala tadašnjeg princa u baru.

Palata tek treba da prokomentariše zastavu, jer teorije zavere i spekulacije o neskladu u porodici dolaze nakon što je palata potvrdila da će popularni kraljevski par i njihovo četvoro dece biti na odmoru u inostranstvu, a kraljica Margaret će ponovo biti na čelu.

Ovakvi porodični planovi za Uskršnje praznike nisu iznenadili fanove. Kralj Frederik je često tvrdio da je godišnji odmor važan deo njegovog posla kao člana kraljevske porodice. Dodao je da će kao kralj i kraljica, on i Meri biti još zauzetiji nego inače, čineći redovne pauze još važnijim.

Danska kraljica Margaret
foto: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S druge strane regentska zastava kraljice Margarete se takođe vijorila, zbog čega su mnogi spekulisali da je kod kuće ili kraljica Marija ili njen sin princ Kristijan - jer ne bi bilo potrebe da regent preuzme kontrolu da je kralj Frederik bio prisutan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs