GLUMILA NEVINAŠCE, A IZ KREVETA OŽENJENOG MUŠKARCA NIJE IZLAZILA: Rasturila mu brak i na šok način ga vezala za sebe

Zanimljivi detalji iz života Džulije Roberts privlače veliku pažnju javnosti.

Celebrities
GLUMILA NEVINAŠCE, A IZ KREVETA OŽENJENOG MUŠKARCA NIJE IZLAZILA: Rasturila mu brak i na šok način ga vezala za sebe
Foto: Profimedia

Džulija Roberts je američka glumica, koja je osvojila mnoga priznanja za svoje glavne filmske uloge. Ona je jedna od najsjajnijih holivudskih zvezda, jer je glumila u filmovima koji su ukupno zaradili preko 3,9 milijardi dolara širom sveta.

Rođena je 28. oktobra 1967. godine u porodici izvođača. Njeni roditelji, Beti Lu Bredemus i Volter Grejdi Roberts, bili su dramski pisci koji su se upoznali dok su nastupali u pozorišnim predstavama za Oružane snage Sjedinjenih Država. Njen stariji brat Erik Roberts, sestra Liza Roberts Gilan i nećaka Ema Roberts su takođe glumci.

Džulija Roberts
foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Džulija je postala svima omiljena zgodna žena sa 21. Sa dve nominacije za Oskara za svoje ime (sporedna pohvala za Čelične magnolije iz 1989. i glavna dama koja se kandidovala za Lepu ženu), uspela je do slave i dobila uloge u filmovima kao što je natprirodno triler Flatliners i fantastični film Stivena Spilberga, Hook.

Glumica je 2000. osvojila najveće priznanje kada je dobila nagradu Oskar za najbolju glumicu za ulogu nezaustavljive pravne sekretarke Erin Brokovič u istoimenom naslovu. Godine 2014. dobila je još jednu nominaciju za Oskara za 'Najbolju sporednu glumicu', za ulogu u avgustu: Okrug Osage.

Džulija Roberts
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Međutim, uprkos brojnim uspesima, njen privatni život privlačio je veću pažnju.

Kako je jako mlada započela svoju karijeru, i odmah na početku dospela u žižu javnosti, budila je konstantno interesovanje medija za svoj privatan život. Iako je želela da što više sakrije detalje iz svog, mediji su pronalazi način da saznaju i najintimnije detalje.

Glumica je bila u vezi sa irskim glumcem Lijamom Nisonom, kanadskim glumcem Kiferom Saterlendom, Džejsonom Patrikom, Metjuom Perijem i Bendžaminom Bretom.

Džulija Roberts
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

1991. godine je bila verena za glumca Kifera Saterlenda, sa kojim je raskinula tri dana pre venčanja.

1993. godine upoznaje pevača Laja Loveta u kojeg se ludo zaljubljuje i ubrzo par staje na ludi kamen. Nakon dve godine braka par se razvodi. Džulija je izjavila da je previše ishitreno ušla u brak za koji nije bila spremna, da ju je povukla velika zaljubljenost u zanimljivog muzičara.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Takođe, ona nije bila spremna za ulogu majke, dok je Lovet to silno želeo. Različiti pogledi na svet i životni putevi doveli su do toga da par nije mogao da pronađe način da opstane.

2001. godine na snimanju filma "Meksikanac" sa partnerom i prijateljem Bred Pitom, Džulija upoznaje kamermana Danijela Modera, koji polako osvaja njeno srce i sa kojim ona započinje ljubavnu romansu, koja se na kraju završila brakom koji je par zaključio u Novom Meksiku 2002. godine. Ona je izjavila da je tek uz Danijela upoznala pravu ljubav, da je pored njega sazrela i shvatila u čemu je suština života, a sam Danijel joj je promenio život iz korena.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali 'razaračicom braka' jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

28. novembra 2004. godine zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, njih dvoje postaju roditelj prelepih blizanaca – Hejzela Patricija i Fajnsa Voltera. Tri godine kasnije par je dobio još jednog sina, Henrija.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs