"BIO JE PRAVA ZVER U KREVETU, PREVIŠE JAK I MOĆAN, NISAM TO MOGLA VIŠE DA TRPIM" : Lepa kubanka ostavila poznatog repera

Reperi vole da ističu svoju muškost i ljubavno umeće sa lepim i zgodnim devojkama u svojim video spotovima, ali kakvi su oni, ili barem jedan od njih, zaista u krevetu otkrila nam je bivša ljubav 50-centa

Celebrities
19:48h
"BIO JE PRAVA ZVER U KREVETU, PREVIŠE JAK I MOĆAN, NISAM TO MOGLA VIŠE DA TRPIM" : Lepa kubanka ostavila poznatog repera
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sada je i zvanično, reper Kurtis Džejms Džekson treći, svima poznat kao 50 Cent je ponovo na tržištu. Naime nakon spekulacija da su on i njegova dugogodišnja devojka Džamira Hejns, poznatija kao Kuba link, raskinuli, fitnes instruktorka je potvrdila ovu vest.

Ona je veoma emotivno istakla da je muzičar bio i još uvek jeste, a verovatno će uvek biti ljubav njenog života, ali ga je ostavila jer je bio "previše moćan u krevetu za nju", šta god da je time želela da kaže.

50 Cent
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Romansa između repera i preduzetnika 50 Cent-a i njegove devojke Džamire „Cuban Link” Hejns bila je prilično zanimljiva. Posebno zato što je reper u toku ove veze bio mnogo više okrenut javnosti nego ikada ranije. Onog trenutka kada je par objavio svoju ljubav, njihova veza je postala zabavna i nezaboravna saga; od njihovih prvih nagoveštaja ljubavi do TikTok video zapisa. Međutim, nakon njegovog novogodišnjeg obećanja da će praktikovati apstinenciju, bilo je jasno da je svemu došao kraj, a sada nam je ona otkrila i zbog čega.

50 Cent
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

„50 Cent i ja smo se počeli da se zabavljamo nakon što mi je javno izjavio ljubav na dodeli Soul Train Music Avards-u. Sećam se kada sam prvi put razgovarala sa njim, bilo je magično. Ubrzo je bio moj rođendan, ovaj neverovatni momak mi je tada ispunio celu kuću sa mojim omiljenim cvećem", prisetila se Džamira.

"On je zaista džentlmen i veoma je velikodušan i ljubazan. Ono što je ubilo našu vezu jeste to što se odvijala previše brzo i pod budnim okom javnosti. Ali ono što me je nateralo da ga ostavim je to što je bio previše jak i moćan da bi mogla da se nosim sa njim u krevetu. Međutim 50 Cent je bio i još uvek je ljubav mog života i priznaću to bez ikakvih rezervi." Složićemo se da smo svi poprilično šokirani izjavom lepe kubanke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs