POZNATI PAR IZAZIVA VELIKU PAŽNJU: Nije bio ni punoletan kada ga je zavela ŽENA OD 42 godine, od tada su NERAZDVOJNI

Holivudski par ne prestaje da izaziva pažnju i intrige od kada je uloga karijere glumca na pomolu.

Celebrities
Autor:
POZNATI PAR IZAZIVA VELIKU PAŽNJU: Nije bio ni punoletan kada ga je zavela ŽENA OD 42 godine, od tada su NERAZDVOJNI
Foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aron Tejlor Džonson je viđen u Londonu u nedelju usred izveštaja da mu je ponuđeno da igra novog Džejmsa Bonda.

Dok je tridesetrogodišnji glumac bio sam, njegova starija supruga Sem (54), koja je 24 godine starija od njega, držala se prikriveno dok je lutala gradom u ponedeljak.

Njemu je zvanično prošle nedelje bila ponuđena uloga tajnog agenta britanske obaveštajne agencije MI6, Džejmsa Bonda, za koju se očekuje da će je prihvatiti, čime će naslednik zvanično biti proglašen.

Britanski glumac i britanska režiserka i pre su izazivali interesovanje zbog svoje veze i razlike u godinama, ali od kako je Aron dobio ponudu, paparaci ne prestaju da ih prate u stopu. Njihov život je na svakom koraku propraćen.

Aron Tejlor Džonson
foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Voljeni par je inače poznat kao veoma privatan, no, izgleda da je nova ponuda za ulogu rešila da protrese temelje njihove privatnosti na kojoj se bazira veza.

Aron je upoznao rediteljku na snimanju filma ,,Nowhere Boy" 2009. i imaju ćerke Vajldu Rej (13) i Romi Hiro (11), kao i Anđeliku (26) i Džesi (16) iz Seminog prethodnog braka sa trgovcem umetničih dela Džejem Džoplingom.

Kada su se prvi put sreli na filmu, Aron je imao samo 18, a Sem 42 godine. Oni su rešili da budu zajedno tek nakon što su završili projekat gde je stvorena duboka veza.

Sem je ranije govorila o zaljubljivanju u Arona na setu, ali je insistirala da se ništa nije dogodilo dok se film ne završi.

Sem Tejlor-Džonson
foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Uspela sam da izdržim skoro do kraja filma. Tada nismo ni bili zajedno. Možda su osećanja bila tu, ali na njih nije delovalo." izjavila je rediteljka svojevremeno.

„Stvar je u tome što smo imali priličnu psihičku vezu dok smo radili zajedno. Po treptaju znala sam kakav ću učinak dobiti. Osetila sam tu vezu skoro od prvog dana kada sam ga upoznala." dodala je Sem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs