PEVAČICA JE NEVINOST IZGUBILA SA PROFESOROM MATEMATIKE: U njemu je tražila oca, pa dobila dete sa ovim poznatim tipom

U Vesnu Zmijanac na početku karijere nema ko nije bio zaljubljen, a ona je uvek birala pogrešne

Celebrities
20:01h
PEVAČICA JE NEVINOST IZGUBILA SA PROFESOROM MATEMATIKE: U njemu je tražila oca, pa dobila dete sa ovim poznatim tipom
Foto: Prinscreen / Youtube Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac je svojevremeno u autobiografiji otkrila mnoge detalje iz svog života, uključujući i to koliko je pila, ali i detalje prvog intimnog iskustva, koje je imala sa svojim profesorom matematike.

Naime, Vesna Zmijanac rano je ostala bez oca, koji se po njenom rođenju vratio u Hrvatsku, ali i bez majke, koja je radila u Austriji.

Vesna Zmijanac
foto: ATA Images / Antonio Ahel

“Kad sam završila osnovnu školu, otišla sam živeti kod majke u Beč, ali pre toga sam već ostvarila odnos s nastavnikom matematike. Međutim, kad sam posle završenog prvog razreda srednje škole došla na praznike u Kraljevo, naša je veza postala zaista ono što se ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove, uživali smo jedno u drugom. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloletna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine”, napisala je Vesna Zmijanac u svojoj autobiografskoj knjizi “Kad zamirišu jorgovani”.

“Razlika u godinama takođe nije predstavljala neki problem. Bar ne meni. Trebao mi je netko stariji, netko u kome sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. Na početku mi je smetalo to što je to bio moj nastavnik, čovek koji me je znao Bukvalno odmalena, koji me je ispitivao i ocenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu”, napisala je Vesna.

Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Vesna u životu nije mnogo imala sreće u ljubavi, pa se zbog muškaraca i svađala sa drugaricama, a udavala se samo jednom za oca svoje ćerke Nikolije. Name, reč je o čoveku koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a, a poslije razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Vlada Jovanović je čovek koji se nikada nije voleo javno eksponirati, a nije preterano srećan ni zbog životnog poziva Nikolije: “Moj otac je ‘alergičan’ na sve što ima veze sa show-biznisom, još iz perioda kada je bio s mojom mamom. On mi je, kao doktor znnja, savetovao da se ne bavim pevanjem”, rekla je svojevremeno pevačica.

Stil / Dnevno.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs