OSTAVILA DECU I MUŽA ZBOG NJEGA, PA SADA PO DRUGI PUT RASKINULA SA LJUBAVNIKOM: Mnogi kažu da su glumici POPUSTILI živci

Megan Foks i njen verenik Mašin Gan Keli nastavljaju sagu toksičnosti.

Celebrities
Autor:
OSTAVILA DECU I MUŽA ZBOG NJEGA, PA SADA PO DRUGI PUT RASKINULA SA LJUBAVNIKOM: Mnogi kažu da su glumici POPUSTILI živci
Foto: erma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Foks i Mašin Gan Keli navodno ,,žive odvojeno" nakon što je glumica u sredu potvrdila da su ranije raskinuli veridbu.

Prema ,,Ju-Es Vikliju", Megan Foks živi u Malibuu u Kaliforniji, dok Keli (rođeno ime Kolson Bejker) ostaje u njihovoj vili.

„Napravili su ovo kako bi jedno drugom dali malo prostora dok su još uvek zajedno“, rekao je neimenovani izvor za taj portal. Oni su nažalost dostigli trenutno dno svoje veze, ali to nije prvo koje su dotakli.

Izvor je tvrdio da njihovi bliski prijatelji ne vide da će zvanično raskinuti u skorije vreme. „Prijatelji oko njih ne vide da će potpuno prekinuti vezu jer se zaista menjaju svaki dan", objasnili su.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Insajder je takođe tvrdio da Foks „teško veruje“ Keli (33), ali „zna da je to njena sopstvena nesigurnost" koja podstiče nedostatak poverenja.

Međutim, drugi izvor je dao problematičniju sliku para, tvrdeći da oni „ne mogu prestati da se svađaju međusobno."

„Megan i Keli imaju veoma toksičnu vezu, njihova ljubav ih bukvalno čini bolesnima", dodao je neimenovani izvor.

Par koji su se zabavljao od 2020. i verio 2022. godine, doživeo je nekoliko prijavljenih uspona i padova tokom zajedničkog vremena, što je prvi put izazvalo glasine o raskidu u februaru 2023. nakon što je Foks izbrisala većinu svojih fotografija sa Kelijem i prestala da ga prati. Takođe je podelila tekstove pesama o „nepoštenju“.

Megan Foks
foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Megan Foks se zbog veze sa Mašinom Ganom Kelijem, razvela od svog bivšeg muža Brajana Ostina Grina sa kojim ima troje dece.

Od početka su Megan i Keči privlačili puno pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan zbog repera ostavila glumca Brajana Ostina Grina, pojavila se u Mašinovom spotu za pesmu ,,Bloody Valentine", u kom se moglo videti kako ga veže.

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su navodno Foks i Keli jedno drugome pili krv, muzičar je nosio njenu krv na jednoj premijeri, poklonio joj je verenički prsten s umetnutim šiljcima kako bi je bolelo ako proba da ga skine, te su šetali crvenim tepihom vezani jedno za drugo lancem koji je spajao njihove nokte.

Mnogi su primetili koliko se Foks promenila tokom veze s reperom i posegnula za nizom estetskih zahvata. Zbog toga su počeli da je nazivaju "plastičnom lepoticom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs