OVO JE RAZLOG ZBOG KOG TEODOSIĆEVA MAJKA NE DOLAZI NA NJEGOVE MEČEVE: Kaže da je OVU situaciju jedva preživela

Jednu situaciju na meču je jedva podnela majka Miloša Teodosića i od tada odlučila da ne dolazi na mečeve

Celebrities
20:58h Autor:
OVO JE RAZLOG ZBOG KOG TEODOSIĆEVA MAJKA NE DOLAZI NA NJEGOVE MEČEVE: Kaže da je OVU situaciju jedva preživela
Foto: preentscreen/Instagram

Miloš Teodosić vezan je za svoje roditelje koji su mu bili pokretačka snaga od prvih profesionalnih koraka u svetu košarke.

Majka košarkaša Miloša Teodosića, ranije je pričala da je srećna zbog sinovljevih uspeha. Zbog njega je, kako je naglasila, ostavila Valjevo i zapostavila ličnu karijeru.

Miloš Teodosić
foto: Kurir / Dado Đilas

- U Valjevu smo živeli do 2000, najpre su u Beograd zbog FMP-a došli suprug Mićo i Miša, bili su kod strica na Banovom brdu. Mićo je završio Šumarski fakultet, pa je voleo da mu bude blizu. Dve godine je prošlo dok nismo došli i Jovan i ja- govorila je njegova majka.

Miloš Teodosić
foto: Profimedia

- Dobili smo karte od gospodina Dragana Todorića. To vređanje, užas... Ali nije to bila grupa navijača nego pojedinci koji su nam generacija ili stariji od nas. Ne znam kako sam to preživela i od tada više ne idem na utakmice. Miloš je pripremljen, psihički jak i deluje da ga ne dotiče. Ćuti cele godine i kada ima pauzu, tada sabira utiske i iz njega izađu komentari.

Anastasija Ražnatović, Miloš Teodosić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ovih dana je Miloš u centru medijske pažnje, ali ne zbog profesionalne karijere koliko zbog navoda da se razvodi sa svojom suprugom Jelisavetom sa kojom je u braku od 2017. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs