SRPSKA PEVAČICA JE UNUKA BABA VANGE: Družila se sa Šarićem i Legijom, priča se da se danas bavi POLJOPRIVREDOM

Mnogi se pitaju gde je danas Danijela Vranić i čime se bavi, a njena životna priča je veoma zanimljiva.

Celebrities
SRPSKA PEVAČICA JE UNUKA BABA VANGE: Družila se sa Šarićem i Legijom, priča se da se danas bavi POLJOPRIVREDOM
Foto: Printscreen/youtube

Pevačica Danijela Vranić nekada je važila za kraljicu splavova, a onda se na vrhuncu slave povukla iz javnosti. Blistavu karijeru započela je na beogradskim spavovima gde je bila jedna od najtraženijih pevačica.

Kada je 2006. godine izdala svoj prvi album predviđali su joj blistavu karijeru, a onda je usledio drugi album i doživeo je isti uspeh kao i prvi.

Zanimljivo je da je pevačica često bila u žiži interesovanja zbog svog ljubavnog života i skandala koji su se vezivali za njeno ime. Jedna je od retkih sa estradne scene koja se družila sa opasnim momcima 90-ih.

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Mediji su je povezivali sa Darkom Šarićem za kojeg je rekla da joj je prijatelj, ali i sa Miloradom Ulemekom Legijom, koji je dolazio na njene nastupe.

Pevačica se u fokusu javnosti našla 2012. godine kada su tabloidi objavili da ju je policija ju jurila po gradu, a zatim i zaustavila zbog vožnje u pijanom stanju. Navodno je imala 1.84 promila alkohola u krvi.

Tvrdili su da je bila bahata, da im je pretila i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili. U prtivoru je provela jednu noć. Odlukom Prvog osnovnog suda, Danijela i njena sestra Jasmina su osuđene na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, zbog napada na policajce.

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

− Ljudi misle da su javne ličnosti mašine, zamenimo ili napunimo baterije i budemo kao novi. Međutim, i nama baterije dotraju, a ja sam najbolji primer za to. Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom – govorila je Danijela tada.

Zanimljivo je da je Danijela u srodstvu sa čuvenom Baba Vangom, od koje je, kako kaže, nasledila intuiciju. Naime, Baba Vanga je tetka je Danijelinom ocu, a pevačica je u jednom intervjuu otkriva po čemu je pamti i kako doživljava slavu svoje babe proročice.

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici - rekla je Danijela.

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome - istakala je ranije pevačica, i otkriva koliko je zapravo bila bliska s Baba Vangom.

Baba Vanga
foto: Printscreen Youtube / Noorun Mubeen

- Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu - dodaje Danijela i navodi da se njenoj porodici ne bi dopalo da ih pusti u javnost.

Kako je za Kurir ispričala njena prijateljica, pevačica sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs