NJIH DVE SU OVAKO PREPORODILE SVOJU VAGINU I REŠILE SE VELIKIH PROBLEMA: "Posle toga, progledala sam kao mače"

Suzana Mančić i Ana Bekuta priznale su jednom prilikom da su radile tretamn koji podmlađuje vaginu.

Celebrities
09:41h
NJIH DVE SU OVAKO PREPORODILE SVOJU VAGINU I REŠILE SE VELIKIH PROBLEMA: "Posle toga, progledala sam kao mače"
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Orošavanje vagine je jedan od vodećih trendova među ženama, a predstavlja proces ispiranja vagine, grlića materice i materice mineralnom vodom, temerature 36,8 stepeni Celzijusovih.

Jedna od najvećih zagovornica ovog trenda je čuvena glumica Gvinet Paltrou, dok su ga kod nas proslavile Suzana Mančić i Ana Bekuta.

Naime, Ana Bekuta je pre nekoliko godina otvorila dušu u jednoj emisiji u vezi sa svojim ljubavnim životom, pa je dala ženama koje su u njenim godinama odličan savet. Ona je priznala da ide na orošavanje vagine i kakvo je njeno iskustvo sa ovim tretmanom.

Ana Bekuta
foto: ATAImages

"Žene već sa 38 godina imaju problem sa suvoćom vagine. Ja jesam uradila jedan tretman, a predstoje mi još dva", bez ustezanja rekla je Bekuta u emisiji "Magazin In", koja je po svemu sudeći i te kako zadovoljna orošavanjem intimnog dela tela.

Voditeljka Suzana Mančić priznala je da s vremena na vreme ide u jednu srpsku banju kako bi se podvrgla tretmanu orošavanja vagine. Nekadašnja loto devojka je to potvrdila i priznanjem da joj je seks posle toga mnogo bolji i da će takve stvari raditi i u budućnosti.

Suzana Mančić
foto: ATAImages

"Mom Simi je to dobro, zadovoljan je našim seksom posle mog tretmana. Fantastično nam bude u krevetu. Skoro nisam bila po tom pitanju u Vrnjačkoj banji, ali budite uvereni da ću je ponovo posetiti. Proces je normalan i tu nema nikakve mudrosti. Žena se dobro oseća posle tog tretmana i progleda kao mače. Stvarno prija, nemam nikakvih problema i mnogo bolji je seks nakon toga", izjavila je Suzana pre nekoliko godina za domaće medije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs