DOK SE USILJENO SMEJAO, KRIO JE UŽASNU TRAUMU: Sa 15 godina ga je se*sualno zlostavljao stariji kolega na JEZIV način

Drejk je poznat kao glumac koji je zabavljao decu, ali iza tog nevinog lica krila se užasna trauma

Celebrities
11:47h Autor:
DOK SE USILJENO SMEJAO, KRIO JE UŽASNU TRAUMU: Sa 15 godina ga je se*sualno zlostavljao stariji kolega na JEZIV način
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U seriji "Investigation Discovery", Drejk Bel će konačno progovoriti o teškim optužbama koje su ga stavile u centar pažnje, tvrdeći da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja od strane svog trenera dijaloga dok je bio maloljetan na Nikelodeonu.

Prema informacijama objavljenim na stranici Page Six, u opisu epizode serije nazvane "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", Bel će se prvi put otvoreno obratiti o ovom traumatičnom iskustvu, ističući zlostavljanje koje je pretrpio od strane Brajana Peka.

"Bivša zvijezda Nikelodeona, Brajan Herni, izražava šok i zabrinutost kada čuje da je Brajan Pek bio seksualni predator, postavljajući pitanje kome je još nanio štetu", rekao je Herni u video najavi emisije. Đovoni Semuels, takođe bivša zvijezda Nikelodeona, dodaje da nije upoznata sa vremenom kada se navodni slučaj dogodio.

drejk, Drejk Bel
foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

Zatim vidimo prizor Bela koji ulazi u slabo osvetljenu sobu i gleda u kameru kao da je spreman da konačno podeli svoju stranu priče. Tačni detalji njegovog zlostavljanja još nisu objavljeni. Premijera serije "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV" zakazana je za 17. i 18. mart.

Naime, bivši reditelj radio je na Nikelodeonovom hitu "The Amanda Show", seriji u kojoj je Bel glumio. Pek, koji sada ima 63 godine, 2003. je uhapšen pod optužbom za bludne radnje nad detetom i oralni odnos s osobom mlađom od 16 godina. Godinu dana kasnije osuđen je za seksualno zlostavljanje nepoznatog glumca Nikelodeona i osuđen na 16 meseci zatvora.

Bel je navodno bio pomenuti maloletnik u tom slučaju. Bivša dečja zvezda nastavila je da glumi u seriji "Drake i Josh", od 2004. do 2007, nakon što se navodno zlostavljanje dogodilo. Alum serije "Boy Meets World", Vil Fridl, nedavno je progovorio o tome kako ga je Pek navodno tretirao i govorio o bliskom odnosu koji je nekad gajio s osuđenim zločincem.

- Nisam baš išao na zabave. Nisam baš bio za te stvari, ali nakon što sam snimio "Boy Meets World", taj tip se toliko uvukao u moj život, radili smo na još tri projekta zajedno - rekao je glumac, poznat po ulozi Erika Metjusa.

- Osoba koju je predstavljao je bila sjajna, duhovit tip koji je bio stvarno dobar u svom poslu, a ti si hteo da se družiš s njim... Viđao sam ga svaki dan, družio se s njim svaki dan, razgovarao s njim svaki dan - podelio je svoju priču Fridl.

Drejk Bel
foto: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kad je Pek bio optužen za seksualno zlostavljanje, oba glumca su se složila da ga podrže na sudu.

- Sedeli smo u toj sudnici, ali s pogrešne strane - rekao je Fridl.

- Žrtvina majka se okrenula i rekla: "Pogledaj koje si poznate ljude doveo sa sobom, ali to ne menja ono što si učinio mom detetu". Nakon te izjave samo sam sedeo tamo i želeo da umre - prepričao je.

Brajan Pek
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Okrenuo nas je protiv žrtve i sada smo u njegovom timu. To je stvar na koju gledam unazad kao na svoju večnu sramotu - zaključio je Fridl.

Nejasno je šta je na kraju navelo Bela da konačno istupi nakon decenija anonimnosti.

Stil/Page six

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs