OTAC ME JE GODINAMA SILOVAO, A MAJKA MI NIJE VEROVALA SVE DOK GA NIJE ZATEKLA NA MENI: Sudbina glumice ledi krv u žilama

Vrtoglavu popularnost je stekla nakon uloge u seriji "Miriše na ljubav", koja je u Turskoj oborila sve rekorde gledanosti

Celebrities
11:16h Autor:
OTAC ME JE GODINAMA SILOVAO, A MAJKA MI NIJE VEROVALA SVE DOK GA NIJE ZATEKLA NA MENI: Sudbina glumice ledi krv u žilama
Foto: preentscreen/Instagram

Danas, ova dvadesettri godine stara glumica uživa u slavi, uspehu i ispunjenom životu. Međutim, njeno putovanje nije bilo lako. Melisa je prošla kroz traumatično i teško detinjstvo.

U julu 2021. godine, Melisa Dongel je pokrenula sudski proces protiv svog oca i odlučila da preuzme starateljstvo nad mlađom sestrom koja je tada imala sedamnaest godina. Razlog za ovaj korak je prilično uznemirujući. Naime, kao tinejdžerka, glumica je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane svog oca, te je želela zaštititi svoju sestru od iste sudbine.

Ranije je priznala da je imala vrlo traumatično i teško detinjstvo. Razlog takvom potezu bio je taj što je Melisa, kad joj je bilo samo 15 godina, bila žrtva seksualnog zlostavljanja svoga oca pa je želela da zaštititi mlađu sestru da ne doživi istu sudbinu.

Melisa Dongel
foto: Printscreen Youtube / Onedio

„Umorna sam od života u kojem se pretvaram da se ništa nije dogodilo. Teško sam preživela svoje detinjstvo. Moja majka mi nije verovala. Rekla mi je: ‘Nemoj da ideš u policiju, oni će uhapsiti tatu, ali će ga osloboditi i on će te ubiti‘“, otkrila je glumica i šokirala svoje obožavatelje.

Njena majka čak je javno priznala da nije verovala svojoj ćerki kad joj je govorila da je otac zlostavlja.

Melisa Dongel
foto: Printscreen Instagram/melisadongel

„Pre dve godine, moja ćerka mi je rekla da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam verovala jer nisam to videla. Jednog jutra sam ga zatekla u krevetu svoje ćerke i pitala šta to radi“, izjavila je glumičina majka, koja se odbila da brine o svojim ćerima, navodno zbog siromaštva, te se vratila u rodnu Rusiju.

Melisa je zbog svega dugo posećivala psihologe i s njima razgovarala o posledicama ovog strašnog čina njenog oca. Glumica je zbog svog priznanja dobila veliku podršku na društvenim mrežama, ali i od svojih kolega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs