8 POZNATIH LIČNOSTI SA MRAČNOM PROŠLOŠĆU ZA KOJE NISTE ZNALI: Njoj je majka UBICA, a njega je otac navukao na DROGU

Evo nekih od najprepoznatljivijih imena u celom svetu koja su pobedila svoje lične demone na svom neravnom putu ka slavi

Celebrities
8 POZNATIH LIČNOSTI SA MRAČNOM PROŠLOŠĆU ZA KOJE NISTE ZNALI: Njoj je majka UBICA, a njega je otac navukao na DROGU
Foto: Profimedia

Često mislimo o glumcima, muzičarima i drugim slavnim ličnostima da su najsrećniji ljudi na planeti. Imaju odane obožavatelje, vreće novca i privatne avione, i većinu vremena samo izgledaju lepo i srećno. Ali to je sve samo na površini. U stvarnosti, mnoge zvezde su jednako oštećene iznutra kao i mi ostali, ako ne i više. Međutim oni su izgurali i prevazišli svoje traume.

1. Šarliz Teron

Detinjstvo Šarliz Teron bilo je daleko od idealnog. Odrasla je uz oca alkoholičara koji je često zlostavljao nju i njenu majku. Nakon što je godinama živela sa takvim despotom, Gerda je konačno pukla i upucala svog muža tokom jednog od njegovih pijanih divljanja. Srećom, sud je to proglasio samoodbranom, a Gerda nije optužena za ubistvo, što bi značilo gubitak ćerke. Nakon godina terapije, Teron je uspela da reši stvari i sada rado poziva svoju majku na događaje na crvenom tepihu.

Šerliz Teron
foto: Reuter/ Regins Duvingnau

2. Kijanu Rivs

Verovatno ste videli dosta Kijanovih memova od pre nekoliko godina, gde je sav tužan, sedi na klupi i razmišlja o životnim peripetijama. Pa, imao je više nego dovoljno razloga za takvo ponašanje. Prvo ga je napustio njegov otac diler droge, zatim se njegov najbolji prijatelj predozirao, a onda je njegova devojka izgubila bebu, da bi dve godine kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći. Ako ste se ikada zapitali zašto Rivs izgleda kao da nosi ceo svet na svojim ramenima, sada znate zašto.

Kijanu Rivs
foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

3. Teri Hačer

Nakon ogromnog uspeha TV emisije Luis & Klark iz 1993. godine, Teri Hačer je imala izuzetan uspon u karijeri. Ali nešto ju je i dalje grizlo iznutra. Godinama kasnije, glumica je otkrila da ju je ujak seksualno zlostavljao kada je bila mala. Ovo priznanje je poslato kao otvoreno pismo Donaldu Trampu tokom njegovog predsedništva, ali je, nažalost, on ismejao celu stvar.

Teri Hačer
foto: Shutterstock

4. Trevor Noa

Kao što verovatno znate, poznati stend-ap komičar Trevor Noa rođen je u Južnoj Africi. Zbog složene političke situacije, njegova majka koja je crnkinja, Patriša, morala je da se pretvara u javnosti da je Noeva dadilja kada je bio mali. Godinama kasnije se ponovo udala, ali je Noev novi očuh zlostavljao i njega i njegovu majku do te mere da je jednog dana pucao u Patriciju. Nekako je nesrećna žena uspela da preživi ovaj incident, a 2011. momak je poslat u zatvor.

Trevor Noa
foto: Shutterstock

5. Lejdi Gaga

Stefani Germanota, poznatija kao Lejdi Gaga, jedna je od najtalentovanijih umetnica 21. veka. Ali čak i neko tako snažan i neustrašiv kao ona je prošao kroz pakao kada je bila mlađa. Kada je Germanota imala 19 godina, bila je žrtva seksualnog napada, koji ju je godinama ostavio sa užasnom mentalnom traumom dok nije odlučila da joj je dosta ovog „čudovišta“ i zgnječila ga terapijom.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia/editorial images

6. Robert Dauni Džunior

Njegovi problemi sa zavisnošću od droga nisu tajna za bilo koga, čak imalo upoznatog sa njegovom glumačkom karijerom. Ali malo fanova zna da je sve počelo kada je rođeni otac glumca upoznao sa marihuanom, dog je on još bio šestogodišnji dečak. Da, Robert je imao samo šest godina. Možete li to zamisliti? Za samo dve godine, dečak se navukao i prešao na druge droge. Ostalo je istorija, kako kažu. Srećom, uspeo je da ostane čist decenijama i postao je poznato Marvelovo ime.

Robert Dauni Džunior
foto: Profimedia

7. Sindi Loper

Sindina rana karijera bila je prilično neuravnotežena zbog jednostavne činjenice da nije imala dovoljno novca da odmah postane pevačica. Loper je morala da radi u striptiz klubu da bi zaradila za život i kupila neophodnu opremu. To nije tako loše, kažete? Postaje gore. Nakon što je ušla u bend, jedan od članova ju je silovao dok je njegova devojka držala Sindi. Godinama kasnije nakon napada, Loper je videla tog tipa kako radi u lokalnoj prodavnici na delikatesu, a ona je tada već zarađivala milione. Pretpostavljamo da je karma kučka, ha.

Sindi Loper
foto: Profimedia

8. Madonna

Danas je Madona jedan od najprodavanijih muzičkih umetnika, ali to nije uvek bio slučaj. Kada se tek preselila u Njujork, upoznala je finog momka koji ju je doveo u svoj dom kako bi koristila telefon. Ali manijak je imao nešto sasvim drugo na umu. Godinama kasnije, Madona je priznala da nije prijavila seksualni napad jer se to, po njenom mišljenju, već dogodilo, i nije bilo razloga da se dalje ponižava. To nije bila ispravna odluka, sada to zna, ali šta je urađeno, urađeno je.

Madona
foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs