MUŽU JE BILA DOSADNA U KREVETU, A VEČERA SA PUTINOM JE SKUPO KOŠTALA: Njeno telo navodilo je na greh svakog MUŠKARCA

Najlepša žena sveta Ornela Muti zbog Putina zamalo nije otišla u zatvor.

Celebrities
MUŽU JE BILA DOSADNA U KREVETU, A VEČERA SA PUTINOM JE SKUPO KOŠTALA: Njeno telo navodilo je na greh svakog MUŠKARCA
Foto: Reporter Associati E Archivi / Zuma Press / Profimedia

Italijanska glumica Ornela Muti, bila je glavna zvezda na Nedelji mode u Moskvi, gde je došla da podrži svoju ćerku. Slavna glumica 9. marta puni 69 godina, a ono što se može primetiti, jeste da izgleda daleko mlađe.

Ornela je zadržala onaj seksepil i šarm s početka karijere, kad je važila za jednu od najfatalnijih glumica. Prozirnim plavim očima otvara je sva vrata, a u muška srca ulazila je veoma jednostavno. Međutim, kada bi sa nekim od njih uplovila u vezu, ubrzo bi bila ostavljena. Glumica je imala sve, ali navodno, u krevetu nije bila živa vatra kako se od nje očekivalo, te bi muškarcima brzo postala dosadna.

Ornela Muti
foto: Compagnia Cinematografica Champi / AFP / Profimedia

Na setu je upoznala vrlo zgodnog i popularnog glumca Alesia Orana. Ubrzo su postali dobri prijatelji, a iako je mladi glumac bio uporan, njoj je trebalo neko vreme da se prepusti njegovom šarmu. Uskoro su postali najlepši par Italije, a kasnije su se i venčali. Ipak, njihova ljubavna idila pukla je nakon svega šest godina.

Ornela Muti
foto: Profimedia

Brzo je postala jedna od najsjajnijih predstavnika italijanske elite. Njen privatni život punio je novinske strane, a javnost su posebno zanimale brojne romanse s rediteljima, glumcima, pa čak i šminkerima. Mediji su pisali da je za vreme snimanja završila u krevetu s rediteljem Markom Fererijem, što nije bila istina. Naime, par je započeo romansu mnogo nakon što su ih novinari počeli povezivati.

Ornela Muti
foto: Compagnia Cinematografica Champion - Les Films Concordia / Christophel Collection / Profimedia

Na vrhuncu slave raskida s Fererijem, a ubrzo upoznaje Federika Fačinetija koji ju je obasipao poklonima i ostalim znakovima pažnje. Ubrzo su počeli izlaziti, a nakon nekog vremena uplovili su u bračne vode. Par je dobio dvoje dece - sina Andreu i kćerku Karolinu.

Ornela Muti
foto: Profimedia

Fačineti je uskoro postao njen menadžer, a par je zbog njegove "nestašne" naravi i sklonosti preljubi imao sve više problema. On je navodno rekao da je njegova supruga izuzetno dosadna - kako u krevetu, tako i u razgovoru. Osim toga, bio je uključen u "mutne" poslove pa je gumica ubrzo ponela zahtev za razvod.

1 / 7 Foto: Profimedia

O njoj se pre nekoliko godina pisalo zbog utaje poreza, a 2015. osuđena je na osam meseci zatvora ili novčanu kaznu od 30.000 evra jer je odbila da odigra predstavu kako bi večerala s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Godinu dana kasnije podnela je dokumente za dobijanje državljanstva Ruske Federacije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs