PRVI JOJ ZAMERAO ŠTO JE BOGATIJA OD NJEGA, DRUGI ŽELEO DA ŽIVI SVOJ ŽIVOT: Izgleda da glumica ne ume da zadrži muškarca

Holivudska glumica je toliko šarmantna i umiljata da nema ko je ne voli, ali u ljubavnom životu situacija joj izgleda nije takva

Celebrities
PRVI JOJ ZAMERAO ŠTO JE BOGATIJA OD NJEGA, DRUGI ŽELEO DA ŽIVI SVOJ ŽIVOT: Izgleda da glumica ne ume da zadrži muškarca
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Riz Viterspun i Džim Tot su se venčali u martu 2011. na njenom ranču u Kaliforniji. Za ljubavne ptičice se prvi put pročalo u februaru 2010. nakon što su primećeni na zajedničkoj večeri u Santa Moniki. Verili su se u decembru iste godine.

Nakon svadbe, njih dvoje su dočekali svoje jedino dete, Tenesi, godinu dana kasnije, u septembru 2012. Uz Tenesi, glumica je majka ćerke Ave i sina Dikona, koje ima sa svojim bivšim suprugom, glumcem Rajanom Filipom.

Viterspun i njen prvi suprug venčali su se juna 1999. u Južnoj Karolini, manje od godinu dana nakon što ju je zaprosio. Oni su dobili svoje najstarije dete, Avu, u septembru 1999. godine, tri meseca nakon što su stali na ludi kamen. Njihov sin Dikon došao je četiri godine kasnije, u oktobru 2003.

Riz Viterspun, Rajan Filipe
foto: Profimedia

Filip i Viterspun su nekada bili najvoljeniji par Holivuda sve dok se nisu rastali 2006. nakon sedam godina braka. Ali oni su godinama zajedničkim snagama bili roditelji svoje dece i ostali su prijatelji.

Pričalo se da su se razišli zbog njegove nevere, ali to nikada nije potvrđeno. Štaviše, činilo se da je bilo problema u raju još četiri godine ranije kada su objavili nominacije za najbolju šminku na dodeli Oskara 2002.

Zvezda je u šali pitala svog tadašnjeg muža da li može da otvori kovertu da proglasi pobednika, a on joj je predložio da odaje tu počast njoj pošto je zaradila više novca od njega. Dobitnica BAFTA nagrade je kasnije izjavila da je bila zbunjena njegovim komentarom.

Iako je Filip takođe bio poznat u tom periodu, evidentno je da je ona bila popularnija, kad god su on i Viterspun prolazili kroz neke teške trenutke, mediji bi ga pretstavljali kao lošeg momka, navodeći da je to zato što joj zavidi.

Međutim Riz je govorila je da to prosto nije tačno jer je on uvek podržavao žene. Ima sestre i odgajale su ga sve žene u porodici, tako da nikada nije mogao da bude ljubomoran na Viterspunov uspeh, iako su drugi ljudi pokušavali da to tako izgleda.

Riz Viterspun
foto: Profimedia

Nakon raspada njenog prvog braka, zvezda filma " Pravna plavuša" sreću je pronašla pored agenta za talente, međutim i njihov brak je okončan.

Par se rastao nakon 12 godina braka, i imaju zajedničko starateljstvo nad sinom Tenesi Džejmsom.

Majka troje dece bila je jake volje i pažljiva, dok je Tot bio „opušteniji“ u njihovoj vezi. A zbog zauzetosti poslom, par navodno nije provodio mnogo vremena zajedno.

Osim toga, Viterspun i Tot su navodno dugo želeli da žive odvojenim životima. Ali kako god bilo, glumica je ostala razočarana zbog razlaza jer nikada nije mislila da će se ponovo razvesti.

Riz Viterspun
foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da li će glumica ponovo okušati svoju sreću u ljubavi i testirati poznatu izreku "treća sreća" videćemo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs