OVA PEVAČICA NEMA SAMO DOBAR GLAS NEGO ISTU TAKVU I DUŠU: Ono što se njoj desilo na koncertu, nikad nikom nije

Kažu da se dobar glas daleko čuje, Gven Stefani to može da potvrdi, njen glas je jednom dečaku bio uteha u najtežim trenucima, a i ona je u njemu pronašla spas

Celebrities
OVA PEVAČICA NEMA SAMO DOBAR GLAS NEGO ISTU TAKVU I DUŠU: Ono što se njoj desilo na koncertu, nikad nikom nije
Foto: Profimedia

Tokom svog nastupa pevačica Gven Stefani je primetila nešto intrigantno u publici. Naime jedan od njenih obožavalaca je podigao rukom ispisan natpis, ali Stefani koliko god se trudila nije mogla da ga pročita sa bine. Verna svom interesovanju da se poveže sa fanovima, Stefani je zamolila ženu da joj prosledi znak ne bi li uspela da ga pročita.

Kada je pevačica naglas pročitala ove reči, njeno srce se odmah istopilo. Na natpisu je pisalo: „Moj sin je bio maltretiran od 1. do 5. razreda. Svaki dan bi dolazio kući uznemiren, ali bi zatim odlazio u svoju sobu i dok je slušao tvoju muziku smejao se.”

Gven Stefani
foto: Danielle Del Valle / Getty images / Profimedia

Nakon što je čula ove reči koje su je duboko dirnule, Stefani je znala da ne može da nastavi sa svojim nastupom, pa je pokazala prema dečaku, po imenu Brendon, i uzviknula: „Odmah gore!“

Članovi publike su uspeli da omoguće Brandonu prolaz do bine, a on se iznenada našao licem u lice sa svojim idolom. Bio je to nezaboravan trenutak koji će sigurni smo pamtiti zauvek.

Gven Stefani uhvatila je obe Brendonove ruke, trijumfalno ih podižući u vazduh, što je praćeno toplim zagrljajem, dečak nije mogao da obuzda suze. U tom trenutku, u njemu se pojavilo novo stečeno samopouzdanje, pružajući mu snagu koja mu je bila potrebna da se suprotstavi svojim nasilnicima.

Stefani je podelila trenutak sa svojim fanovima i napisala: „Pre otprilike 3 godine, kada su stvari bile teške u mom životu, molila sam se Bogu svaki dan da dobijem priliku da iskoristim svoj dar koji mi je Bog dao i da na neki način promenim svet – ovaj mali je bio odgovor na moje molitve.”

Gven Stefani se zahvalila Brajanu na njegovoj posvećenosti njenoj muzici. Zatim je istakla da muzika ima veći značaj od bilo koje negativne primedbe koju nasilnici mogu izgovoriti, nudeći reči ohrabrenja i podrške.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs