"HIPNOZOM SU MI USTANOVILI DA SAM BIO ZLOSTAVLJAN SA 5 GODINA, OPISAO SAM TU KUĆU DO DETALJA" Šok ispovest pevača

Bojan Tomović govorio je iskreno o zlostavljanju koje je doživeo u ranom detinjstvbu.

Celebrities
"HIPNOZOM SU MI USTANOVILI DA SAM BIO ZLOSTAVLJAN SA 5 GODINA, OPISAO SAM TU KUĆU DO DETALJA" Šok ispovest pevača
Foto: Printscreen Youtube/ Nova rs

Bojan Tomović nakon duže medijske pauze, vratio se na javnu scenu, gde je sa medijima podelio naintimija životna iskustva koja su dovela do toga da se povuče i da prestane da snima pesme.

Poznato je da se pevač dugo borio sa mentalnim bolestima kao što su depresija i bipolarni poremećaj. Pevač je u jednoj emisiji na Novoj ispričao traumu iz detinjstva zbog koje je kasnije oboleo.

Bojan Tomović
foto: Printscreen Youtube

"Sećam se da je bila nedelja, 24. septembar, nedelja veče, ponovo psihijatrija, ponovo rešetke, ponovo braunile, izbodeni smo svi i zamolila nas je terapeutkinja da pevamo, moji cimeri su bili alkoholičari, kockari, narkomani, patološki kockari i psihički bolesnici – sve sama elita. Tražili su da pevam ‘Nedelja’ pesmu od Džeja."

"Mi smo u toj ludnici improvizovali kafić, tu možeš samo da pušiš i da piješ bez kofeinsku kafu. Tu pored nas se vide susedne zgrade, vide se ljudi, porodice, a mi iza rešetaka, onda se setiš da smo mi bili tamo, pa se smoriš maksimalno. Pevam ja tu pesmu, i plače žena suza suzu stiže i zagrli me. Pogledao sam film o Džeju, tako me je emotivno pogodio. Bilo je svašta posle tvoje emisije", ispričao je Bojan.

"Ja mislim da sam ja rođen tužan, jer nikada nisam bio srećan. Dok sam bio na psihijatriji, hipnozom su mi ustanovili da sam bio zlostavljan, sa 5,6 godina. I da, bio sam. Kažu da sam tačno opisao i kuću i sobu, kao i sve gde se to desilo. Tako da, verovatno se od tih trauma razvio bipolarni poremećaj, a kasnije posttraumatski. Ali eto, makar su nastale lepe pesme. Zlostavljan sam i psihički i fizički.", bio je iskren pevač.

(Stil/ Nova)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs