ANĐELA JOVANOVIĆ UDALA SE ZA "APOLONA", ONO NA ŠTA JE ON PAO RETKO KOJA ŽENA IMA: Njihove svađe ostavljaju u ŠOKU

Ljubavna priča Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša puna je romantičnih detalja.

Celebrities
ANĐELA JOVANOVIĆ UDALA SE ZA "APOLONA", ONO NA ŠTA JE ON PAO RETKO KOJA ŽENA IMA: Njihove svađe ostavljaju u ŠOKU
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Glumica Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu u seriji "Radio Mileva" sa Branislavom Lečićem, zbog kako tvrdi "neprijatnog iskustva iz prošlosti"

"Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je Anđela, a onda se oglasio i Lečić koji je naveo da su njegovi advokati tužili glumicu Anđelu Jovanović zbog "uskraćivanja prava na rad".

Anđela Jovanović
foto: Privatna Arhiva

Ovo je jedna od najskandaloznijih vesti u kojoj se našla Anđela, koja je poznata kao neko ko iza sebe nema nijednu mrlju.

Veliku pažnju privukla je i njena ljubavna priča sa poznatim sportistom Mihailom Dudašem, za kojeg se prošle godine udala. Oni su se dosta dugo poznavali, ali do pre nekoliko godina nisu ostvarili kontakt. Tada je Mihail gostovao u jednoj emisiji, gde je dan pre gostovala Jovana.

Anđela Jovanović
foto: preentscreen/Instagram

- Nedugo nakon tog gostovanja, želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi - pričao je svojevremeno Mihail, pa dodao:

- Tako je počelo naše dopisivanje, čuli smo se i dogovorili da odemo na kafu u Londonu jer sam tada morao da krenem tamo na master. Potom sam predložio da ta kafa bude i ranije. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje.

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš
foto: Kurir/Stefan Stojanović

Međutim, Anđela tvrdi da je ona ta koja je insistirala na tome da se vide ranije.

- Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu. Tako smo se našli ranije - istakla je Anđela.

Anđela je jednom prilikom za Stil otkrila da oboje uživaju u romantičnom odnosu, te da nastoje da zadvivi svog dragog.

Anđela Jovanović
foto: Privatna Arhiva

- Uživam u svom odnosu sa Mihailom već dve i po godine. Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende. Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja. Poenta našeg odnosa je da sve rešavamo kao partneri i učimo da se menjamo na bolje. Želim da budem odgovornija, i jača, da bih ga zadivila i pružila mu ono što on pruža meni. I obrnuto. Mihail je romantičniji. Ima svoje načine da me iznenadi. Pored njega se osećam kao žena, ali i kao ljudsko biće. Ne osećam se zarobljeno i neiskazano. Ja cvetam u tom odnosu, oboje cvetamo, zalivamo se i hranimo da budemo što bolji.

Kako je jednom otkrila Anđela, njih dvoje nemaju klasične svađe kao svi parovi, već je to iz nekog "drugačijeg ugla".

Anđela Jovanović
foto: Instagram / _blejzmodesti

- Mi se svađamo tako što sve idemo iz pozicije ljubavi. Nikada mi se to nije desilo. Nikada se ni sa kim nisam tako svađala osim sa Mihailom, a to je svađa puna poštovanja, da se nikada ne izgovori ništa ružno. On me je naučio. Kaže: Čekaj, ljubavi, je l’ smo se dogovorili da ne može to...". Onda napravimo nekako kao debatu, brzo prođe. Ja više problema pravim nego Mihail. On je sve suprotno: on je najnerazmaženija osoba koju sam upoznala. Njemu ništa nije teško ni za koga, pogotovo ne za mene da uradi, dok ja umem da budem malo kritična, ali menjam se - ispričala je Anđela.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs