BURAN ŽIVOT NAŠE PEVAČICE: Bila isprošena na potpuno LUD način, porodica je se odrekla DA BI na kraju postala MILIONERKA

Domaća zvezda Nadica Ademov iako mlada imala je bogat ljubavni život iza sebe, sada je udata, ali evo ko joj je krao srce pre nego što se odlučila na ovaj korak

Celebrities
10:06h
BURAN ŽIVOT NAŠE PEVAČICE: Bila isprošena na potpuno LUD način, porodica je se odrekla DA BI na kraju postala MILIONERKA
Foto: Printscreen Instagram - studio beko full hd

Ljubavni život popularne pevačice Nadice Ademov više je nego zanimljiv što naročito intrigira javnost.

Naime ona je sada u srećnom braku, a muž joj je navodno milioner poreklom iz Nemačke. Supruznici su se ostvarili i u ulozi roditelja, te zajedno imaju ćerku Melinu. A upoznali su se sasvim slučajno, na putovanju koje je bilo sudbonosno za njih jer im je donelo ljubav života.

Međutim pre ove ljubavne bajke, pevačica je bila verena za drugog. Veridba je bila spektakularna, tadašnji izabranik joj je priredio nesvakidašnji romantični gest kada ju je poveo na let helikopterom, a potom se na livadi ukazao natpis sa pitanjem da se uda za njega.

Nadica Ademov
foto: ATAImages

Izgleda da ovo nije bilo dovoljno da se veza održi i dođe do tog famoznog venčanja jer je ljubavni par doživeo krah. Nadica nije želela da otkriva razloge raskida, ali je napomenula da je na njenu odluku dosta uticala daljina.

Takođe se pričalo da su se Ademove odrekli najmiliji zbog burne romanse sa starijim muškarcem. Reč je o muzičaru Daliboru Stojanoviću koji iza sebe ima dva braka i troje dece.

Ona je priznala da je imala nesuglasice sa svojom porodicom, ali sada je u potpunosti sredila svoj porodični život u svakom smislu te reči. Te tako uživa u idiličnim odnosima kako sa suprugom i detetom, tako i sa svojim roditeljima.

Stil / Srbija Danas

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs