SEKA SABLIĆ NIKAD NIJE JAVNO OTKRILA OCA SVOG SINA: Talenat i lepotu je nasledio od majke, a evo kako izgleda

Sin čuvene glumice Seke Sablić neodoljivo podseća na majku, a od nje je nasledio i talenat.

Celebrities
20:04h
SEKA SABLIĆ NIKAD NIJE JAVNO OTKRILA OCA SVOG SINA: Talenat i lepotu je nasledio od majke, a evo kako izgleda
Foto: Kurir

Seka Sablić jedna je od najpoznatijih glumica na našim prostorima, a uprkos velikoj popularnosti, o svom porodičnom, a pre svega emotivnom životu, nikada nije govorila.

Glumica ima sina Stefana, kojeg je rodila kada je imala 34 godine, ali identitet njegovog oca nikada nije otkrila.

Stefan se retko pojavljuje u javnosti, ali je izuzetno uspešan u poslu kojim se bavi. Po struci je pozorišni reditelj, a postdiplomske studije je završio u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku.

Stefan Sablić, Seka Sablić
foto: V. M./ ATA Images

- Ja sam veliki profesionalac i mislim da i moj sin Stefan ide istim putem. Sigurna sam da je veoma ozbiljan i verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se i da se ne mešam, mada mada verujem da ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu - govorila je Seka svojevremeno, prenose mediji.

Stefan je danas uspešan pozorišni reditelj i pijanista, nosi prezime slavne majke. Kada je jednom prilikom odgovarao na pitanje kakav je osećaj sarađivati sa Sekom istakao je:

- Sarađivati sa njom je kao i sarađivati sa bilo kojim drugim glumcem, ne pravim više tu razliku. Ona je legendarna i vrhunska glumica, imao sam sreće da radim i sa drugim vrhunskim glumcima. Sa takvim ljudima je lako raditi - rekao je on o majci.

Stefan i njegova supruga podarili su Seki Sablić dvoje unuka, Leona i Dinu, a ona ne krije da joj je "uloga" bake najdraža od svih koje je ostvarila.

- Mnogo volim svog unuka, videćemo da li će naslediti na mene glumački talenat. Šarmantan je, voli humor i uz to je duhovit. Kada ga pitaju da li ćeš biti talentovan na babu, on im odgovori: "Ne, biću valentolog" - rekla je glumica o unuku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs