PATI ZA MOĆNIKOM KOJI JE UMRO U MUKAMA Ćerku je udala za bogatog šeika, našu pevačicu prozivaju da preteruje s fotošopom

Pevačica Elma Sinanović izgubila je supruga Smaila Sinanovića 2019. godine, a kasnije je pričala o tragediji koja je zadesila njenu porodicu

Celebrities
19:06h Autor:
PATI ZA MOĆNIKOM KOJI JE UMRO U MUKAMA Ćerku je udala za bogatog šeika, našu pevačicu prozivaju da preteruje s fotošopom
Foto: preentscreen/Youtube

Slavna pevačica Elma Sinanović napravila je pravi bum kada se pre dve godine ponovo pojavila na javnoj sceni, nakon duže medijske pauze. Javnost se veoam brzo pristelila njenih najvećih hitova koje je pevačica ponovo oživela.

Posebno je zanimljivo to što pevačica iza sebe nema skandala, dok je uspešnu karijeru izgradila isključivo zahvaljujući velikom vokalnom umeću i hitovima koje je napravila.

Mnogima nije bilo jasno zašto se Elma povuklana vrhuncu svoje karijere, a ona je jednom prilikom istakla da je razlog taj što se prezasitila estrade.

Pevačica Elma na početku karijere izgledala je potpuno drugačije. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Elma ima skroz kratku kosu, i pre nego što je uradila estetske korekcije na sebi.

Elma 1996. godine imala kratku kosu i da je bila brineta. Po svemu sudeći, ova muška frizura joj se nije dopala, te se danas farba u plavo, a kosu je pustila, pa do pola leđa.

Elma je, sudeći po današnjem izgledu, najverovatnije uradila obrve, usne, botoks...

Jednom prilikom je pevačica otkrila da li joj smetaju prozivke na račun toga što preteruje sa fotošopom i operacijama.

- Ja učim da radim taj Fotošop. Meni niko neće da radi slike. Ako sam ja stvarno preterala, ja se izvinjavam mojoj publici. Svi se danas fotošopiraju, rekla je.

Elma Sinanović
foto: Printscreen Youtube / Elma Sinanovic

Ona se udala za biznismena Smaila Sinanovića Magija, a tada je medijsku ilegalu iskoristila da se posveti ćerki Huliji i privatnom biznisu.

- Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane - pričao je izvor za "Kurir".

Međutim, tragičan događaj je okončao sreću porodice Elme Sinanović, piše Espreso.

- Moj muž je bio bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, i dosta smo puta razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da ja nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Tokom svakog razgovora je insistirao na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugj strani - otkrila je nedavno pevačica sa tugom u glasu za Alo i dodala da je rastanak sa mužem nešto što nikada neće preboleti:

- Prihvatam činjenicu da njega više nema, i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se na to, ali kad se desi to bude i dalje najstrašniji trenutak u životu. On je bio zaista veliki žaštitnik mene i moje ćerke. Udala sam se za njega kada sam imala 19. godina, a sa njim sam bila u braku 26 godina. Više sam provela života sa njim nego što sam kod roditelja bila. Šta je tu je život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole i mislim da je smrt mog muža nešto što ja nikada neću preboleti i zaboraviti - rekla je Elma.

Elma Sinanović
foto: Printscreen Instagram / elmasinanovic_official

Pevačica je više puta isticala da je njen muž bio njena najveća podrška, kao i da joj je finansijski dosta pomogao, pa se pored njega nije brinula ni za šta.

- Nauči se čovek na sve. On je bio jako bolestan, znali smo da će to da se desi. Ja sam sve iradila za moju porodicu i čoveka koga volim. Koliko god da žalim, ja nema za čim. Bila sam uvek uz njega i moju porodicu. Mnogo toga nisam stigla da mu kažem. Ne mogu da pričam o tome, ne mogu... Moramo da menjamo temu - zaključila je pevačica.

Elma Sinanović
foto: Printscreen Instagram / elmasinanovic_official

Pevačica Elma Sinanović govorila je o muško-ženskim odnosima i tom prilikom komentarisala devojke koje partnere biraju isključivo na osnovu materijalnog statusa.

Ona je tom prilikom otkrila da je njen pokojni suprug Smail bio dobro situiran i da je pokušao da je kupi luksuznim poklonima, ali je na kraju osvojio emocijom.

- Ja sam ulovila čoveka koji je bio bogat, odnosno ulovio je on mene. Kupovao mi je stanove, automobile, kuće, sve mi je nudio, a ja nisam htela da budem sa njim. Nije uspeo tad - rekla je pevačica, a na pitanje voditeljke "Magazina In" kako ju je na kraju osvojio, Elma je odgovorila:

Elma Sinanović
foto: preentscreen/Instagram

- Morao je da me voli, ne može da me kupi. Mislite da je meni u životu bilo sve sjano? Bilo je svega, problema, svađa... To je mali grad, tradicionalistički. Nije moglo tek tako. Morao je da me voli, pre svega. Ne možeš da me kupiš, ili da mi kupiš stan, ne možeš to da radiš. Žene greše i to muškarci vide u jednom momentu.

Stil/Espreso/Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs