ZBOG NJE SVIMA PRESKAKALO SRCE, PA JE UNIŠTILI UVREDAMA DA JE POSTALA RUŽNA I DEBELA: A sad je zanosnija više nego ikad

Dženifer Lav Hjuit bila je najprivlačnija devojka o kojem su maštali najveći holivudski zavodnici, a onda je preko noći nestala i posvetila se porodici.

Celebrities
10:50h Autor:
ZBOG NJE SVIMA PRESKAKALO SRCE, PA JE UNIŠTILI UVREDAMA DA JE POSTALA RUŽNA I DEBELA: A sad je zanosnija više nego ikad
Dženifer Lav Hjuit, Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pevačica, glumica i producentkinja Dženifer Lav Hjuit je krajem devedestih i početkom dvehiljaditih bila je ulitmatvni "se*s simbol". Već kao mala je zablistala na malim ekranija, tada je već bilo jasno da će izrasti u prelepu devojku. Svi se opisivali kao „se*si devojka iz susedstva".

- Postala sam u narodu "sek*si", pre nego što sam i znala šta ta reč znači - istakla je svojevremno glumica.

Rođena je u Teksasu, a akon što su sjoj se roditelji razveli, Dženifer i njenog starijeg brata Toda odgajala je majka. Još odmalena ju je privlačila muzika, što je dovelo do njenih prvih susreta sa industrijom zabave. Sa tri godine pevala je „The Greatest Love of All” na izložbi životinja Sledeće godine, u restoranu zabavljala je publiku svojom verzijom „Help Me Make It Through the Night“. Do pete godine imala je odolične veštine plesa i baleta u svom portfoliju. Sa devet godina postala je član Tekas Shov Team-a, LA Gear trupe.

Dženifer Lav Hjuit
foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Hjuit je započela svoju karijeru kao dečja glumica i pevačica, pojavljujući se u nacionalnim televizijskim reklamama, pre nego što se pridružila glumačkoj postavi serije "Kids Incorporated" na Dizni kanalu (1989–1991). Doživela je svoj proboj kao Sarah Reeves Merrin u tinejdžerskoj drami "Party of Five" (1995–1999). Međutim njena popularnost je eksplodirala posle uloge u horor filmu "Znam šta si uradio prošlog leta (1997)" i njegovog nastavak iz 1998. godine, postala je najveća zvezda među tinejdžerima.

Njena slava se iz devedesetih nastavila se i početkom dvehijaditih, kada je igrala u "Klopki za muškarce" , a potom i sa Džekijem Čenom u "Smokingu". Krasila je i spot "Hero" latino zavodnika - Enrikea Iglesijasa. A onda je posle svega toga iznenada nestala.

Imala je zanimljiv ljubavni život, a kako je bila neverovatno zanosna, brojni poznati frajeri su želeli da budu u njenom društu, maštajući o tome da će uspeti da je zavedu i osvoje.

Dženifer Lav Hjuit
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Izlazila je sa nekoliko svetskih faca, uključujući Džoija Lorensa, Vila Fridla, Karsona Dejlija, Riča Kronina, Patrika Vilsona, Džona Majera i Džejmija Kenedija.

Dženifer je 2005. počela da izlazi sa škotskim glumcem Rosom Mekolom. Verili su se u novembru 2007. godine, dok su bili na odmoru na Havajima, međudim već naredne je njihova ljubav doživela krah.

U junu 2013, Hjuit je objavila da je verena i da čeka svoje prvo dete sa kolegom Brajanom Halisejem. U junu 2015. par je dobio dečaka, a pre dve godine dočekali su i svoje treće dete.

Takođe, mediji su bili surovi prema njoj. Nakon što je na svet donela drugo dete, tabloide su preplavile njene fotografije s plaže i mesecima su joj se rugali zbog viška kilograma, celulita, strija... svega onoga što je sasvim normalno za jedno žensko telo, bilo ono u postporođajnoj fazi ili ne. To bilo jednako teško kao i neprikladni komentari na račun njene savršene figure koje je slušala od tinejdžerskih dana.

Dženifer Lav Hjuit
foto: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) / Entertainment Pictures / Profimedia UČITAVANJE...

– Dugo je razgovor o mojoj karijeri bio na prvom mestu o mom telu, a onda bi dodali "O, da, bila si odlična u onom filmu" – smetalo je Dženifer.

– Sada kada sam starija, pomislim "Bože, volela bih da sam znala koliko je to sve neprikladno, da mogu da se odbranim nekako ili samo da im ne odgovorim na takva pitanja" – rekla je za Vulture.

A danas blista više nego ikada pre. Ispunjena i srećna, više nema problema sa kilažom, a otkako je promenila vrizuru, neretko nailazi na komentare da je sve mlađa.

Dženifer Lav Hjuit danas glumi, ali bira projekte i radi svojim tempom, tako da može da balansira porodicu i karijeru i zadrži svoj mir.

Dženifer Lav Hjuit
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zašto je preko noći nestala?

Pošto je sa suprugom i glumcem Brajanom Holisejem dobila prvo dete 2013. godine, ona je nastavila da radi. Međutim, s rođenjem njihovog sina Atikusa Džejmsa 2015. godine jednostavno je shvatila da je bilo dosta i da želi da se posveti porodici.

– Pogledala sam se u ogledalo i popričala sa sobom samom. Rekla sam: "Hej, počeli smo nešto, sećaš se?", a sada idemo korak nazad. Hajde da uradimo to – istakla je u intervjuu za Elle magazin.

Ispričala je i da je bila veoma iscrpljena i da se nije osećala dobro u drugoj trudnoći.

– Tada sam trčkarala za detetom od 17 meseci, dok sam u prvoj trudnoći išla u SPA da se opuštam. I u meni je bilo drugačije ljudsko biće nego prvi put - priznala je tada.

Dženifer Lav Hjuit
foto: Printscreen Instagram / jenniferlovehewitt

Dženifer je istakla i da su je svi ubeđivali da se ne povlači iz glume.

– Govorili su mi: "Ti si usred karijere, ne možeš to uradiš". Ali ja sam mislila da mogu jer je to ono što je moje srce želelo – istakla je.

Istakla je da se divi ženama koje mogu da rade posle porođaja, ali s njom to jednostavno nije bio slučaj.

– Morala sam da radim na sebi, da se promenim pre nego što se vratim tome – objasnila je.

Negde u to vreme je izgubila majku, posle čega se borila protiv anksioznosti.

– Morala sam da uzmem neko vreme za sebe i ožalim majku. Mislim da sam ušla u neki režim za preživljavanje. Ali znala sam da ne mogu samo da sedim u kući i patim – ispričala je za Los Angeles Times i otkrila da je zato krenula na put oko sveta.

Dženifer Lav Hjuit
foto: Printscreen Instagram / jenniferlovehewitt

Dženifer Lav Hjuit se, ipak, vratila glumi 2018, kada je zaigrala u seriji "9-1-1", a ističe da je danas, kao majka, ranjivija nego ranije i veruje da je sve što se dogodilo proteklih godina uticalo i na to kakva je glumica. Na kraju krajeva, u svet glume je ušla još kao dete, kada je snimala serije i reklame, a pauza joj je dala priliku da iskusi život van Holivuda.

Skandala od pre 22 godine

Na dodeli Gremi nagrada 2002. godine Dajana Napolis, "teoretičarka zavere" i bivša socijalna radnica, pokušala da se predstavlja kao prijateljica Dženifer, kako bi ušla na premijeru „Smokinga“. Čak je i verbalo napala, tada je uhapšena zbog uhođenja i izgovaranja pretnji smrću glumici, kao i Stivenu Spilbergu. Napolis je optužena za šest krivičnih dela u vezi sa incidentima. Posle skoro godinu dana zatvora, Napolis je priznala krivicu i puštena je na uslovnu kaznu pod uslovom da joj je zabranjen bilo kakav kontakt i sa ove dve zvezde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs