ZA VREME NEMAŠTINE PRVA URADILA SILIKONE: Ovako izgleda SNAJA Slobodana Miloševića koja je uložila bogatstvo u izgled

Bivša snaja Slobodana Miloševića danas je prava lepotica, a u svoj izgled uložila je bogatstvo.

Celebrities
ZA VREME NEMAŠTINE PRVA URADILA SILIKONE: Ovako izgleda SNAJA Slobodana Miloševića koja je uložila bogatstvo u izgled
Foto: Printscreen/B92

Milica Milošević bila je prva snaja Slobodana Miloševića, a poznato je i da je za vreme devedesetih, velike nemaštine i vremena kada je narod jedva preživljavao, upravo ona prva ugradila silikone u grudi.

Sredila je usne, nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je na javnim događajima.

Milica Milošević
foto: Printscreen/youtube/ AP Archive

Danas se povukla iz javnosti, a kako su mediji pisali od Marka se razvela nakon što se on preselio u Rusiju.

Milica Milošević
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Kako se pisalo, Marko Milošević je 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu. Milica je porodici Milošević ostala verna, te o svekrvu pričala sve u superlativu.

- To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi - jasno je iznela stav svojevremeo o Slobodanu Miloševiću izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića.

Milica Milošević
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Takođe, jednom prilikom je istakla da je svog bivšeg svekra redovno posećivala u Hagu, te ja sa njim proživljavala taj težak peroid, a često mu je dovodila i unuka, što je nekadašnjem predsedniku mnogo značilo.

1 / 8 Foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazimKako danas izgleda Milica Milošević?. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka. Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu - priča bivša žena Slobinog sina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs