KUMOVALA JE KARIĆU I KARLEUŠI, VERENIKA JOJ BRUTALNO UBILI U ŽARKOVU: Nekad najlepša Srpkinja danas živi u LUKSUZU

Ivana Kukrić danas živi porodičnim životom, daleko od Beograda.

Celebrities
KUMOVALA JE KARIĆU I KARLEUŠI, VERENIKA JOJ BRUTALNO UBILI U ŽARKOVU: Nekad najlepša Srpkinja danas živi u LUKSUZU
Foto: Printscreen Jutjub/Zdravko Čolić

Ivana Kukrić je jedna od naših najpoznatijih top modela koja je ostvarila zavidnu karijeru na svetskim modnim pistama. Nakon uspeha na modnim pistama u Srbiji, otišla je u Milano, a posle nekoliko godina stigla je i do Amerike, i tamo ostala do danas.

Ivana, koja je inače bila venčana kuma Jelene Karleuše kada se udavala za Bojana Karića, dugo je bila u vezi sa Dragojem Trišićem, koji je pre tri godine ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu. Ivana i Dragoje su bili vereni, ali veza im nije opstala.

Manekenstvom je počela da se bavi sa 17 godina, a ostala je upamćena po nestvarnoj lepoti i mnogi su je svrstavali među najlepše srpske top modele.

Ivana Kukrić
foto: Printscreen Instagram / ivanakukric

Njeno lice krasilo je najprestižnije modne magazine u brojnim zemljama, kao što su "Maire Claire", američki "Maxim" i španski FXM.

Snimila je i reklamu za maskaru u kojoj je "pozajmljivala oči" čuvenoj holivudskoj glumici Hale Beri. Pamtite je i po pojavljivanju u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Zločin i kazna".

Ivana Kukrić
foto: Miloš Nadaždin

Ivana je 10 godina živela u Americi, a nakon završetka karijere u svetu modelinga povukla se iz javnosti i posvetila porodičnom životu.

Njeno srce osvojio je crnogorski biznismen Ivan Bajković, za kojeg se udala u tajnosti nakon više godina veze. 2018. godine dobili su ćerku Hanu, a nedavno su dobili još jednu ćerkicu.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / ivanakukric

"Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima", govorila je svojevremeno Ivana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs