"PETORICA SU JE SILOVALA NA VOŽDOVCU": Lepota ju je koštala života, a na njenoj sahrani desilo se nešto JEZIVO

Ksenija Pajčin bila je jedna od najvećih zavodnica, živela je turbulentno, a lepota ju je koštala života.

Celebrities
"PETORICA SU JE SILOVALA NA VOŽDOVCU": Lepota ju je koštala života, a na njenoj sahrani desilo se nešto JEZIVO
Foto: Printscreen Instagram / xenia.pajcin

Energiju koju je imala pokojna pevačica Ksenija Pajčin, malo koja pevačica jeste. Neodoljivu privlačnost za jači pol kojoj je bila oduvek izložena, platila je kada je njen burni život tragično okončan nakon što ju je iz pištolja usmrtio bivši dečko, maneken Filip Kapisoda.

Rođena je 1977. godine, poreklom je iz bosanskog sela Gubin na Livanjskom polju. Imala je jak temerament po kojem je bila prepoznatljiva, a zvali su je i "princezom beogradske kaldrme".

Ksenija je za života važila za jednu od najlepših umetnica koje su se ikada pojavile na našoj na sceni. Njenoj fatalnoj lepoti nije bilo lako odoleti.

Ksenija Pajčin
foto: PrintscreenJutjub/Vladimir Ostojic

Slomila je mnoga muška srca, mediji su je povezivali sa brojnim poznatim frajerima tog doba, pa čak i sa jednim ubistvom ( u koje Ksenija nikad nije bila umešana, to su bile samo tabloidne priče), a gde god bi se pojavila uvek je bila u centru pažnje i za njom se dizalo dosta prašine.

Govorila je da je Zvezdan njena prva ljubav i najteži raskid u životu, a da je u vezama najčešće imala probleme zbog toga što nije romantična.

Ksenija Pajčin
foto: Wikipedia

Svoj debi album je objavila 1997. godine. Za pesmu Sviđa mi se on šuškalo se da je posvećena Peđi Mijatoviću. Nakon incidenta u kome je učestvovao Zvezdan, Ksenija se preseila u Atinu, gde je važila za jednu od omiljenih igračica, a radila je i kao koreograf i šoumen na grčkoj televiziji Alfa.

Po povratku u Srbiju, uz njeno ime pominjani su u medijima mnogi poznati muškarci: Ivica Dragutinović, Aca Lukas, fudbaler Predrag Perišić... Za sve to vreme nije zapostavila ni svoju muzičku karijeru objavivši album Extreme, Best of izdanje i singlove "Nino" i "Dečko mi je umoran". Poslednjih godina intenzivno se družila sa stilistom Banetom Devićem i imitatorom Goranom Stojićevićem Karamelom koji su joj bili i najveća podrška kada je leta 2008. započela burnu romansu s manekenom Filipom Kapisodom.

Ksenija Pajčin
foto: ATAimages

Filip je 16. marta prvo usmrtio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo, u stanu na Voždovcu. Mnogi su spekulisali da je motiv ubistva ljubomora.

Na dan sahrane, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletela je bela golubica, a taj prizor je šokirao prisutne na pogrebu.

Ksenija Pajčin
foto: Kurir / Marina Lopičić

Mnogi su tada pričali da je to bio znak da je jedna od najlepših devojaka na javnoj sceni Srbije zauvek otišla, ali isto tako da nikad neće biti zaboravljena.

Nebojša Tubić Žabac je u jednom intervjuu pričao o Kseniji i otkrio šokantne detalje.

Ksenija Pajčin
foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Kseniju Pajčin su, kad je imala nekih 18 godina, petorica silovala na Voždovcu. Tada je doživela veliku traumu. Doveli su je posle kod mene. Bila je istraumirana, nije mogla da smisli muškarce", izjavio je Tubić i dodao: "E onda je posle krenula u onu grupu Dak sa onim Dačom, on je bio dobar dečko. Ali Ksenija nije imala veze sa pevanjem". - ispričao je Tubić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs