VATRENA FOLK PEVAČICA MU RODILA SINA, PA OŽENIO 25 GODINA MLAĐU NJENU KOPIJU: Kupio joj silikone, a onda ostao i bez nje

Ljubavni život Zorana Pejića Peje veoma je zanimljiv i turbulentan, a nekada je važio za velikog zavodnika.

Celebrities
20:05h
VATRENA FOLK PEVAČICA MU RODILA SINA, PA OŽENIO 25 GODINA MLAĐU NJENU KOPIJU: Kupio joj silikone, a onda ostao i bez nje
Foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

Zoran Pejić Peja je prisutan na sceni već tri decenije, a nekada je bio najtraženiji voditelj u inostranstvu, pa mu je pošlo za rukom da obezbedi i sebe i porodicu.

Peja je u voditeljskim vodama već trideset godina i ovaj posao doneo mu je pravo bogatstvo, te je zahvaljujući angažmanima na svadbama u Parizu kupio i kuće i stanove.

Veliku pažnju privlačio je i ljubavnim životom, a posebno kada je uplovio u vezu sa folk pevačicom Zlatom Petrović.

Zoran Pejić Peja
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

1996. godine su se i venčali, a kumovi su im bili Jašar Ahmedovski i Goca Božinovska. U braku su dobili sina Jovana, ali ljubav se nakon nekoliko godina ugasila. Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima, a danas čak žive i u istom kraju.

Nakon razvoda od Zlate, o Pejinom privatnom životu se nije mnogo znalo, a kako je jednom prilikom priznao, duži niz godina ga nije pratila sreća u ljubavi.

Zlata Petrović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sve se promenilo kada je upoznao fatalnu crnku koja je čak 25 godina mlađa od njega. Dragana Kačavenda potpuno je pomutila razum voditelju, a on je zbog nje spreman na sve.

2017.godine par se venčao na Ibici. Venčanju su prisustvovali samo kumovi, a slavlje se održalo na jednoj plaži.

Voditelj je rekao da nikad nije bio srećniji, a mnoge je iznenadio kada je jednom prilikom javno priznao da nju voli više od Zlate.

"Dragana me je osvojila dobrom dušom i kućnim vaspitanjem i zato sam odlučio da se posle toliko godina samoće oženim. Prvi put kad sam je video, znao sam da će ona biti moja supruga. Nju volim mnogo više od Zlate, ali i normalno je da se druga žena više voli, a decu neću da odvajam. Sad radimo na proširenju porodice, želimo što pre da dobijemo bebu, pa ćemo videti kakav sam majstor", samouvereno je poručio Peja.

Zoran Pejić Peja
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Osim luksuznih putovanja, Peja je supruzi kupio i silikone

Neposredno pred svadbu, u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi.

"Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene", rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Mnogi su primetili da Dragana neverovatno podseča na Zlatu iz mlađih dana. Baš kao i pevačica, ona ima dugu crnu kosu, sličan stil oblačenja i likom podseća na Zlatu...

Zoran Pejić Peja
foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

Krah ljubavi

Velikoj ljubavi sa 25 godina mlađom, ipak je došao kraj, te je par stavio tačku na brak.

"Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne" - istakao je Peja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs